Nieuws

Kalender

27 september

Clubkampioenschappen

 

Meer »

Prikbord

  • Geen berichten om weer te geven.

Theatervoorstelling Wel Winnen hé

Theatervoorstelling ‘Wel winnen, hè!’

in Vorstelijk Complex in Zuilen

 

Wat zeg je vlak voor een spannende wedstrijd tegen je sporters? Wat doe je als de training voor geen meter loopt? Hoe ga je om met blèrende ouders langs de kant? Wat doe je als je zelf als ouder langs de kant staat?

 

Op vrijdag 28 oktober 2011 vindt in theater het Vorstelijk Complex de theater­voorstelling ‘Wel winnen, hè!’ plaats. Deze avondvullende voorstelling gaat over het effectief begeleiden van jeugdsporters en is bedoeld voor trainers en coaches in de sport. En voor bestuurs- en commissie­leden, die bij hun sportclub een cultuur willen neerzetten waarin prestaties verbeteren, het aantal afhakers terugloopt, het aantal vrijwilligers juist toeneemt en ook sportiviteit en respect toenemen.

 

Het verhaal dat deze avond wordt gebracht, is gestoeld op praktijk­ervaringen van topcoaches en onderbouwd met jarenlang wetenschappelijk onderzoek!

 

Met onder andere Bas Grevelink (Comedy Train / musical Joseph) en Ewald van Kouwen (initiatiefnemer van de beweging Positief Coachen).

Inloop met koffie/thee vanaf 19.30 uur, de voorstelling duurt van 20.00 tot 22.15 uur (inclusief pauze).

 

Dankzij de medewerking van de Gemeente Utrecht, de leefbaarheidsbudgetten van Overvecht, Zuilen en Ondiep, Portes, Cumulus en de Atletiekunie zijn de kaartjes gratis (normale prijs: € 16). De avond wordt georganiseerd door de AV Phoenix.

 

U kunt kaartjes bestellen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en krijgt dan een bevestigingsmail met reserveringsnummer die u uitgeprint meebrengt naar de voorstelling op 28 oktober.

 

Mogen we u verwelkomen?

 

Met vriendelijke groet,

namens de organisatie,

Jannet Vermeulen-Stulen,

030-6665200

 

AV Phoenix is een vreedzame vereniging

  • No comments found