Nieuws

Kalender

 

 21-09

clubkampioenschappen

 

20-10

Maliebaanloop

 

26-10

Phoenix Gala

 

Meer »

Doorstroomavond donderdag 13 okt om 20.30 uur

Voor oudste junioren, studenten en andere geïnteresseerden

 

Op donderdagavond 13 oktober a.s. houden we weer onze jaarlijkse doorstroomavond. We zitten in een zaal bij Kampong en verzamelen om 20.30 uur op Maarschalkerweerd.

 

De doorstroomavond is een informatieavond waarin AB-junioren en jonge senioren kunnen kennismaken met de verschillende trainingsgroepen en trainers die Phoenix kent.

 

Junioren die vanaf 1 november A-junior zijn, moeten doorstromen naar de seniorentrainingen. Junioren die vanaf 1 november 2e jaars B-junior zijn, mogen kiezen of ze doorstromen of nog een jaar bij de B-junioren trainen en volgend jaar doorstromen. Deze avond is dus heel specifiek voor alle junioren die bij Aziz trainen, maar daarnaast voor een brede groep jonge Phoenixleden die willen weten wat Phoenix te bieden heeft.

 

Voor deze avond worden de seniorentrainers uitgenodigd om kennis te maken met de nieuwe atleten. Zij vertellen in het kort welke soort training zij geven. De junioren kunnen vragen stellen en advies inwinnen over de keuze aan welke trainingen ze na 1 november deel zullen nemen. Ze kunnen ook een afspraak maken met een trainer om op een later tijdstip verder te praten over aansluiting.

 

Omdat de uitnodiging voor de junioren op geboortejaar gebeurt, kan het zijn dat wij ook junioren uitnodigen die al bij de senioren trainen (bijv. studenten). Ook zij zijn van harte welkom deze avond om kennis te maken met de junioren die hun groepen komen versterken.

 

Ook anderen die zich afvragen of ze op dit moment bij de juiste groep trainen (zoals studenten of recreanten die net bij Phoenix zijn), zijn van harte welkom op deze avond om kennis te maken met de verschillende mogelijkheden bij Phoenix.

Met elkaar hopen we deze avond een goede basis te leggen voor een mooi en succesvol vervolg van de 'atletiekcarrière' bij Phoenix.

 

Zorg dat je erbij bent en doe er je voordeel mee!

 

Jannet Vermeulen-Stulen,

jeugdcoördinator Phoenix


  • No comments found