Nieuws

Kalender

27 september

Clubkampioenschappen

 

Meer »

Prikbord

  • Geen berichten om weer te geven.

11 sep: 1e Berekuilloop van nieuwe seizoen

Phoenix organiseert op 11 september as. de eerste Berekuilloop van het seizoen 2011-2012. Een prestatieloop voor jong en oud!

 

Om 11.00 uur wordt er gestart bij de kantine van voetbalvereniging Voorwaarts op sportpark 'de Berekuil' (Arienslaan). Vanaf 10.00 uur kunnen de lopers zich inschrijven in  de kantine. Kosten: €3,50 met herinnering; €2,50 zonder herinnering. Kinderen t/m 14 jaar doen mee voor €2,50 met herinnering. De herinnering is een schitterende medaille. Wanneer je minimaal zeven maal hebt meegedaan ontvang je de prachtige seizoensherinnering van de Berekuilloop.

 

Het parcours bestaat een ronde van 2,5 km (exact) die je naar keuze één of meer keren kan af leggen met als maximum zes maal ( is 15 km). Tijdregistratie, douche- en kleedgelegenheid zijn aanwezig. En natuurlijk ook een gezellig kopje koffie of een glas fris na afloop.

 

Voor meer informatie kun je bellen naar Frits Gerlach (030-2710926) of een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De Berekuilloop wordt op iedere tweede zondag van de maand georganiseerd.

  • No comments found