Nieuws

Kalender

27 september

Clubkampioenschappen

 

Meer 禄

Prikbord

  • Geen berichten om weer te geven.

Jurycursus in Zeist


Dit najaar organiseert college atletiekvereniging Fit uit Ziest een opleiding voor nieuwe juryleden. Deze cursus "jurylid algemeen" is een goede start voor atleten, ouders en andere leden die als jurylid bij een wedstrijd willen helpen. Zowel baan- als wegatletiek komen aan de orde.

脙鈥毭偮

Data

脙鈥毭偮

De cursus bestaat uit 5 dagdelen: deze keer is gekozen voor de dinsdagavond (19.00 - 22.00 uur). 

4 oktober

11 oktober

25 oktober

1 november

8 november

脙鈥毭偮

De opzet van de cursus bestaat uit 5 dagdelen wat betekent dat de cursus op 5 dinsdagavonden gehouden zal worden. 80% van de cursus wordt in de praktijk uitgevoerd. De diverse onderwerpen binnen het jureren worden dan ook op de atletiekbaan behandeld. Het is verstandig om met de keuze van kleding hier rekening mee te houden. Van de cursisten wordt verwacht dat ze voor aanvang van de cursus de lesstof: Reglementenkennis Jurylid Algemeen, tot zich hebben genomen. Dit is noodzakelijk om de cursus goed te kunnen volgen. Op de vijfde avond wordt de cursus met een theorie-examen afgesloten.

脙鈥毭偮

Aanmelden kan via deze site: http://www.atletiekunie.nl/index.php?page=119. Heeft u geen lidnummer van de atletiekunie (bijvoorbeeld omdat u ouder van een jeugdlig bent), vul hier dan 000000 in.

  • No comments found