Nieuws

Kalender

27 september

Clubkampioenschappen

 

Meer »

Prikbord

  • Geen berichten om weer te geven.

Singelloop voor Solidaridad

Ben je van plan mee te doen aan de Singelloop? En zou je dat willen koppelen aan het inzamelen van geld voor een goed doel? Lees dan onderstaand verzoek van Solidaridad en kijk voor meer info op hun website.

 

Op 25 september wordt de ABN AMRO Singelloop Utrecht georganiseerd. Een onderdeel hiervan is de Goede Doelen Loop, waaraan Solidaridad deelneemt.

Solidaridad bestrijdt sinds 1969 armoede in ontwikkelingslanden door aan een duurzame en eerlijke economie te werken. We motiveren grote bedrijven om te verduurzamen en ondersteunen mensen in ontwikkelingslanden, zodat zij een eerlijke prijs voor hun producten krijgen. 

Door mee te doen aan de Singelloop willen wij geld inzamelen voor onze ‘Op weg naar Goed Goud’ campagne. Hiermee zetten we ons in voor
goudzoekers in ontwikkelingslanden, zodat zij op een eerlijke en veilige manier goud kunnen winnen. Mensen kunnen met Solidaridad meelopen in teams van 4 tot 6 mensen (de deelname is dan gratis), maar ook individueel. Door zich te laten sponsoren kunnen zij het werk van Solidaridad steunen. Meer informatie hierover is te vinden op http://www.opwegnaargoedgoud.nl/singelloop

 

Solidaridad zou het erg leuk vinden als leden van Phoenix voor Solidaridad gaan hardlopen tijdens de Singelloop.

  • No comments found