Nieuws

Kalender

27 september

Clubkampioenschappen

 

Meer »

Prikbord

  • Geen berichten om weer te geven.

Update M'weerd, gemeente 22 augustus

Bericht van de gemeente (maandagmiddag 22 augustus):

 

Beste atletiekers,
De baan is inmiddels al drie weken in gebruik, wat betreft de technische nummers kunnen jullie gebruik maken van de volgende nummers:
- kogelslingeren
- discus
- ver- en hinkstapspringen, (nog geen sproeiwater)
- hoogspringen
- polsstokhoogspringen
Speer en kogelstoten is nog niet opgeleverd, bij kogelstoten wordt de verharding rondom de ring nog beter afgewerkt. Speerwerpen kan in gebruik genomen worden na goedkeuring van de baan. Dit omdat het met spikes werpen erg belastend is voor de kunststof. Na goedkeuring door ISA-sport en de AU wordt de baan pas officieel opgeleverd aan de gemeente.
Steeple is nog niet te gebruiken omdat er nog geen water is om de bak te vullen, er is nog geen electra en water op de baan. Dit volgt als de panden zijn aangesloten op de Nuts-voorzieningen, dan gaat ook de veldverlichting in werking.
Het middenterrein is vrij voor gebruik van kogelslingeren en discus werpen, wat betreft looptrainingen het verzoek om deze niet te doen op het middenterrein. Het grasveld krijgt sowieso nog een behandeling zodat de mat nog beter doorworteld en de zode verder uitstoelt. Na half september schat ik in dat het middenterrein optimaal gebruikt kan worden. (Opmerking Edwin: Ik vond het gras er al goed uit zien, maar begrijp dat de grond nog erg hard is. Dit wil de gemeente aanpakken, in hetzelfde spoor inlopen op het gras helpt hier niet bij.)

 

Met vriendelijke groet,
Michiel van Koningsbruggen,
Projectleider cultuurtechniek
  • No comments found