Nieuws

Kalender

27 september

Clubkampioenschappen

 

Meer »

Prikbord

  • Geen berichten om weer te geven.

Kom genieten van topatletiek in Apeldoorn

Logo_NKindoorFebruari is standaard de maand van de nationale indoorkampioenschappen in Omnisport in Apeldoorn. Dat indoorfeest begint in het weekend van 11 en 12 februari met de AA-Drink NK Indoor Junioren. De weken daarna volgen de strijd om de titels op de meerkamp, bij de senioren en de masters.
Naast de wedstrijden om het Nederlands kampioenschap op onder andere de 60 meter en bij het ver-, hoog- en polshoogspringen, wordt tijdens de AA-Drink NK Indoor Senioren ook het AA-Drink Talententeam gepresenteerd. En worden de prijzen uitgereikt aan de verschillende atleten van het jaar. Nieuw op het programma zijn de spectaculaire 200 meters bij de junioren en senioren.
Kortom: actie en show in een hopelijk volgepakte hal met atletiekfans.

Ook dit jaar kun je met korting een bezoek brengen aan de NK’s junioren en senioren (toegang tot de meerkamp en masters is gratis). Met de speciale kortingsbon krijg je aan de kassa € 2,50 korting op de toegangsprijs van € 7,50. Print daarvoor de pdf hieronder uit en neem iedere dag dat je komt een kopie mee.
Heb je een Atletiekunie-ledenpas, dan krijg je op vertoon daarvan bij de kassa ook € 2,50 korting.

Nog even alle data op een rij:
* AA-Drink NK Indoor Junioren      11 & 12 februari
* AA-Drink NK Indoor Meerkamp   18 & 19 februari
* AA-Drink NK Indoor Senioren      25 & 26 februari met talententeam, atleten van het jaar en Athletics Arena
* AA-Drink NK Indoor Masters        4 maart

Kijk voor meer informatie over de NK’s op www.nkindoor.nl. Hier vind je onder andere het programma en een routebeschrijving.

Klik hier voor de pdf van de kortingsbon
  • No comments found