Nieuws

Kalender

27 september

Clubkampioenschappen

 

Meer »

Prikbord

  • Geen berichten om weer te geven.

Thema senioren clubkamp 2012 onthuld!

Uitnodiging seniorenclubkamp AV Phoenix 2012On the Ranch: hét clubkamp voor alle Phoenix-senioren 

Vrijdagavond 9 t/m zondag 11 maart 2012

 

We dagen je uit om je uithoudingsvermogen op de proef te stellen en je over te geven aan een programma vol sportieve strijd, uitdagingen en vooral veel gezelligheid met Phoenix-atleten uit verschillende groepen.

 

Alle senioren van Phoenix (wedstrijdatleten, recreanten, studenten, basisgroepatleten, etc.) zijn van harte uitgenodigd om mee te gaan.

Schrijf je nu in via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.!

 

 

De voorbereidingen zijn in volle gang! We hebben de schitterende locatie bezocht (waar, dat houden we traditiegetrouw nog even geheim) en zijn druk bezig met het uitwerken van alle programma-onderdelen. Wees gewaarschuwd: het belooft legendarisch te worden!

 

Inschrijven? Reserveer dan vrijdagavond 9 tot en met zondag 11 maart 2012 in je agenda en stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wacht niet te lang, want vol=vol! De kosten bedragen 65 euro pp. Heb je nog vragen? Stuur dan gerust een mailtje of spreek ons gewoon aan op de baan.

Wij hebben er zin in!

Clubkampcie 2012
Niels, Matthijs, Marieke, Joris en Mara

(Bij meer dan 45 deelnemers, kunnen we de kosten verlagen naar 60 euro).

  • No comments found