Nieuws

Kalender

27 september

Clubkampioenschappen

 

Meer »

Prikbord

  • Geen berichten om weer te geven.

Nieuwsbrief Jeugd dec-jan 2012

Beste pupillen en junioren,

 

Indoorwedstrijd

Op 14 januari organiseert Phoenix een grote jeugd-indoor wedstrijd in de Galgenwaard in Utrecht. Dit is een officiële wedstrijd waar atleten van veel verschillende atletiekverenigingen aan meedoen. Dit zijn altijd leuke wedstrijden waarbij de kinderen met veel plezier echt kunnen laten zien wat ze kunnen op de diverse onderdelen. De trainers werken tijdens de trainingen ook toe naar deze wedstrijd.

Het precieze tijdschema is pas in de week van de wedstrijd beschikbaar maar de pupillenwedstrijd is van ca. 10 uur tot ca. 13.00 uur en de junioren van ca. 12 uur tot ca. 17 uur.

 

De wedstrijd heeft de volgende onderdelen:

Jongens Pupillen A: Meerkamp ( 60m - Hoogspringen - Kogelstoten )

Meisjes Pupillen A: Meerkamp ( 60m - Verspringen - Kogelstoten )

Jongens Pupillen B: Meerkamp ( 50 meter - Kogelstoten - Verspringen )

Meisjes Pupillen B: Meerkamp ( Verspringen - 50 meter - Kogelstoten )

Jongens Pupillen C: Meerkamp ( 50 meter - foamspeer - Verspringen )

Meisjes Pupillen C: Meerkamp ( Verspringen - foamspeer - 50 meter)

 

Junioren hebben losse onderdelen:

Jongens C: 60m- Kogelstoten - Verspringen - 60m horden

Meisjes C: Verspringen- 60m - Kogelstoten - 60m horden

Jongens D: Kogelstoten- Hoogspringen - 60m - 60m horden

Meisjes D: Hoogspringen- 60m horden - 60m - Kogelstoten

 

Opgeven graag zo spoedig mogelijk maar voor 6 januari via email bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De kosten bedragen 5 euro voor de pupillenmeerkamp en 2,50 per onderdeel voor junioren

De inschrijfkosten kunnen worden overgemaakt op de wedstrijdbankrekening 3321733 t.n.v. AV Phoenix te Utrecht o.v.v. je naam en de wedstrijd.

 

Crossen

De eerste wedstrijd van de crosscompetitie was op 5 november. Daar deden al veel Phoenix kinderen mee. Het verslag is te zien op de website. Ook als je deze gemist heb kan je nog meedoen met de crosscompetitie. De 2 volgende wedstrijden zijn op zaterdag 7 januari in Amersfoort en zaterdag 11 februari in Almere. Als je aan beide wedstrijden meedoet en bovenin eindigt mag je meedoen aan de landelijk finale op 11 maart in Woerden. Maar als je gewoon eens een cross mee wil doen om te proberen, dat mag ook!

 

Ook hiervoor kan je je opgeven uiterlijk 28 december via  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en de kosten voor een cross zijn 2,50 euro.

 

Trainen is leuk en wedstrijden doen is nog leuker en daarom willen we zoveel mogelijk Phoenix atleten stimuleren om mee te doen. Geef je op en als je nog vragen hebt, stel die aan je trainer.

 

Veel plezier bij de trainingen en bij de wedstrijden!

  • No comments found