Nieuws

Kalender

27 september

Clubkampioenschappen

 

Meer »

Prikbord

  • Geen berichten om weer te geven.

Nieuwsbrief Jeugd nov-dec 2011

Beste ouders/verzorgers,

Via deze mail willen wij u op de hoogte stellen van een aantal leuke activiteiten de komende maand en een paar belangrijke data. Om vergissingen te voorkomen is het belangrijk dat u de data noteert.

- Zoals u misschien wel hebt gezien valt Sinterklaas dit jaar op een maandag. Op deze dag heeft Sinterklaas en zijn pieten het natuurlijk te druk om bij Phoenix langs te komen en staan zij wellicht voor uw deur. Wij begrijpen dat u dit feest op deze maandag wil vieren met het gezin of met de familie. Daarom is er op deze dag GEEN training voor de pupillen. De junioren horen van hun eigen trainer of er wel/geen training is.

- Toch laten we Sinterklaas niet ongemerkt voorbijgaan. Op maandag 28 november en donderdag 1 december vinden tijdens de pupillentrainingen de traditionele Zwarte Pieten-trainingen plaats.

- Op 11 december organiseert Phoenix een speciale jeugdclinic. Dit is op een zondag en iedereen is welkom. Misschien kunt u dit evenement nog herinneren van vorig jaar. De organisatie hiervan is nog druk bezig met bekende atleten te werven. Ze doen hun uiterste best hiervoor. De jeugdclinic is van 13.30 uur tot 15.30 uur in Galgenwaard. Vorig jaar was het een topdag. Hopelijk komen jullie dit jaar weer met vele, zodat we hier een leuke en geslaagde dag voor iedereen van kunnen maken. Meer informatie volgt nog.

- Na de jeugdclinic komt er alweer een nieuwe feest. Het kerstfeest is dan het eerst komende feest. Omdat op alle scholen 's avonds een kerstdiner wordt gehouden op de laatste donderdag voor de vakantie gaat ook de training van 22 december voor de pupillen niet door. De juniorentrainingen gaan wel door.

- In de kerstvakantie is er voor de pupillen geen training. Voor junioren wordt dit besproken met de trainer. Hierover krijgt u nog bericht.

- We gaan ook het nieuwe jaar in en daarbij willen wij alvast een datum bekend maken. Op zaterdag 14 januari 2012 organiseert Phoenix een indoorwedstrijd in Sportcentrum de Galgewaard. Ook hier zult u meer informatie over krijgen (zie ook de website www.avphoenix.nl). Het is leuk zijn om hier met veel Phoenix atleten aan deel te nemen. Dus zet de datum alvast in uw nieuwe agenda.

Samenvattend :

*geen pupillen training op maandag 5 december en donderdag 22 december 

*zwarte pieten trainingen voor pupillen op 28 november en 1 december

*jeugdclinic op zondag 11 december

*Phoenix-jeugdwedstrijd op 14 januari

*Kerstvakantie geen training voor pupillen

 

Met vriendelijke groet,

namens alle jeugdtrainers

Chaya Friedhoff

  • No comments found