Nieuws

Kalender

27 september

Clubkampioenschappen

 

Meer »

Prikbord

  • Geen berichten om weer te geven.

Nieuwe fysiotherapeut

Lieve Phoenixers,

 

Na 3 jaar met veel plezier tijdens jullie trainingen op de baan rond gelopen te hebben, ga ik jullie verlaten.

Per 12 december heb ik een nieuwe baan gevonden waarbij ik mij als fysiotherapeut meer ga richten op de psychosomatiek dan op de sport. Dit vanwege de Master Psychosomatiek in de Fysiotherapie die ik nu volg.

Vanaf 15 december zal Liecke Blom het spreekuur overnemen. Dus voor vragen over klachten of blessures kun je gewoon op de donderdag avond blijven komen! Hieronder zal zij zichzelf kort voorstellen.

 

Ik heb het spreekuur altijd met veel plezier gedaan, en wil jullie bij deze nog bedanken voor de gezellige sfeer en hartelijkheid.

 

Ik wens jullie allemaal veel loopplezier en wellicht nog een keer tot ziens.

 

Groeten

Marjet Hengeveld

 

 

Hoi allemaal,

 

Even voorstellen;

Ik ben Liecke Blom, 27 jaar en vanaf 12 december 2011 voor de komende periode jullie nieuwe aanspreekpunt als het gaat om blessures en andere fysiotherapeutische vragen. Kortom opvolger van jullie fysiotherapeut Marjet Hengeveld.

 

 

Heb jullie één keer in actie gezien op de baan, letterlijk in weer en wind. Mijn sportbasis is schaatsen, de afgelopen jaren niet zo fanatiek meer. Zoals veel actieve sporters geef ik ook trainingen. Sinds 2 jaar ben ik een groep jonge talenten als fysiotherapeut gaan begeleiden. Naast het schaatsen zit ik zomers graag op de fiets en vind ik het in de winter naast het schaatsen leuk om te skiën.

Zo blijft het bezig zijn met sport erg leuk, hobby en werk gecombineerd.

 

Atleten begeleiden is voor mij in ieder geval een leuke uitdaging.

Dus tot snel op de baan, hopelijk met niet al te veel blessures!

Groetjes, Liecke

 

 

Het sportspreekuur van TRIAS is elke donderdag van 20:00-21:00 op de atletiekbaan Maarschalkerweerd. In het nieuwe pand hebben we samen met de masseurs een ruimte achterin de fitnesszaal.

Het spreekuur is gratis voor leden voor een kort onderzoek en advies over klachten bij het sporten en blessures. Er is vrije inloop voor het spreekuur, mocht je zeker willen weten of Liecke er is, mail haar op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Voor vragen over TRIAS of inplannen van afspraken bel: 030-2660662 of kijk op www.triastotaal.nl

 

 

 

  • No comments found