Nieuws

Kalender

27 september

Clubkampioenschappen

 

Meer »

Prikbord

  • Geen berichten om weer te geven.

11 december jeugdclinic met oa Melissa Boekelman!

MelissaAlle jeugdleden van Phoenix zijn welkom: van mini-pupillen tot en met junioren A.

Elk kind kan in totaal 2 verschillende clinics volgen. Wie geven de clinics?

De laatste namen worden nog bekend gemaakt. Wat we nu alvast kunnen onthullen: voor het kogelstoten komt Nederlands beste kogelstootster, namelijk Melissa Boekelman! Melissa is nog maar 22 jaar en stoot al meer dan 18 meter...! In 2006 werd ze wereldkampioen bij de junioren. In 2007 Europees Juniorenkampioen.  In 2010 13e op het WK Indoor (dat is dus ook van de senioren!). En in 2011 werd ze 3e op de Europese kampioenschappen voor onder de 23 jaar. En ze is al heel vaak Nederlands kampioen.

 

Datum:

Zondagmiddag 11 december 2011

Plaats:

Indooratletiekhal Galgenwaard

Tijd:

13.00-15.45 uur

 

Willen jullie twee uur lang heel bijzondere atletieklessen krijgen?

 

Alle jeugdleden van Phoenix is welkom: van mini-pupillen tot en met junioren A.

Elk kind kan in totaal 2 verschillende clinics volgen. Wie geven de clinics?

 

 

 


 

 

 

AnnemiekeMaraVoor het polstokspringen gaan echte PHOENIX atleten Annemieke Dunnink en Mara Verduin een clinic geven. Annemieke hoort bij de beste polstokspringsters van Nederland. Elk jaar staat ze indoor en outdoor in definale van het Nederlands Kampioenschap. Zo werd ze bijvoorbeeld in 2011 indoor 6e op polstok. Haar PR is 3.42.

Mara Verduin springt ook al heel hoog over de lat heen. Haar PR is 2.82. Kun je je voorstellen hoe hoog dat is?

 

 

Paul_Groen 

 

 Een echte meerkamper; Paul Groen gaat een hordenclinic geven. Paul Groen traint bij GAC Hilversum en is een rasechte meerkamper. Hij gaat een clinic in een van zijn sterkste onderdelen geven, namelijk horden. Paul is 22 jaar en zijn beste tijd op de 110 mh is 14.60 sec. Op de 60 horden heeft hij op het NK indoor in 2009 in de finale gestaan. Hij heeft als junior A op de meerkamp interland gestaan. Waar hij het meest trots op is, zijn zijn titels (2 x goud) op het nk meerkamp in 2008, indoor en outdoor. Hij zal je de fijne kneepjes van het hordenlopen leren!!

 

 

 

Christijn

 

En als laatste, maar zeker niet als minste,… gaat onze eigen Christijn ook een ontzettend leuke clinic geven. Welk onderdeel??? Tja dat zie je ter plekke! Maar we kunnen je verzekeren dat het super leerzaam gaat zijn!

 

 

 

 

 

INSCHRIJVEN:

Geef je snel op bij Miriam Hentzen (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of Elsa Martens (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Je kunt je ook op de atletiekbaan bij Miriam of Elsa aanmelden.

 

NAAM: ……………………………………………………………

 

CATEGORIE:……………………………………………………

 

E-Mailadres :……………………………………………………

 

En geef aan bij wie je het liefst de clinic wilt volgen. Melissa met kogel, Mara en Annemieke met polstok (junioren en A pupillen), Christijn of Paul Groen met Horden.

  • No comments found