Nieuws

Kalender

27 september

Clubkampioenschappen

 

Meer »

Prikbord

  • Geen berichten om weer te geven.

Proefaanbod voor recreanten: wedstrijdtraining

Wat gaan we doen?

Phoenix start met een extra groep, die zich richt op recreanten die in training zijn voor wedstrijden tussen 10 en 21 kilometer. Het accent ligt op het opbouwen van extra duurvermogen en het beter leren omgaan met energie gedurende de wedstrijd. In de groep tref je medesporters aan in hun voorbereiding op bijvoorbeeld Egmond of de Silvestercross.

 

Voorwaarden voor deelname

Voorwaarde voor deelname is dat je tenminste in staat bent tijdens normale trainingen in de kern 5 x 1200 meter te lopen. Je moet dus al een redelijke basisconditie hebben om mee te kunnen. Verder is het van belang dat je in het weekend ook zelf een duurloop doet om progressie te boeken. Nadat je je wedstrijd hebt gelopen, kom je in principe weer terug in je ‘normale’ groep, zodat er weer ruimte komt voor anderen.

 

Praktische zaken

De groep start woensdag 9 november van 19.30 – 21.00 uur vanaf atletiekbaan Maarschalkerweerd. Je kunt je vanaf nu per mail aanmelden bij Hanz van de Pol op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Het maximum aantal deelnemers is beperkt tot 12, zodat je individuele aandacht kunt krijgen voor jouw trainingsopbouw. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Bij overtekening maken we een wachtlijst.

De training is in eerste instantie een proef tot 1 maart 2012, waarna we beslissen of we ermee doorgaan.

  • No comments found