Nieuws

Kalender

27 september

Clubkampioenschappen

 

Meer »

Prikbord

  • Geen berichten om weer te geven.

Voorjaarskriebels tijdens de Start 2 Run

Utrecht-20120310-00957Ondanks het druilige weer van afgelopen zaterdag stonden er weer zo’n 70 enthousiaste Start 2 Run deelnemers letterlijk te trappelen om van start te gaan. Evenredig verdeeld over de twee locaties; Atletiekbaan Overvecht en de Berekuil onder begeleiding van onze deskundige trainers Barend Janbroers, Karin Gorter, Karin Muzerie en Jan Pieter Stam. Deze 4 enthousiaste trainers gaan onze 70 Start 2 Run deelnemers begeleiden gedurende de 6 weken van de clinic. Doel is om toe te werken naar een 3km testloop welke op zaterdag 14 april op Maarschalkerweerd plaats zal vinden.

UtrechtNa een korte inleiding van de trainers en het in ontvangst nemen van de goodie bags, mede mogelijk gemaakt door onze hoofdsponsor Run 2 Day, ging de training dan ook daadwerkelijk van start. Voor sommige deelnemers hun allereerste hardloopervaring, voor andere een mooie manier om het hardlopen weer op te pakken. Tijdens deze 6 weken biedt de vereniging de deelnemers nog een extra training op de woensdagavond, waarvoor al aardig wat deelnemers zich aangemeld hebben.

Woensdag 28 maart van 21.00 tot 22.00 uur wordt in samenwerking met Run 2 Day een informatieavond georganiseerd voor de beginnende loper waarbij uiteraard ook alle recreanten van harte uitgenodigd zijn. De locatie hiervoor is het paviljoen op Maarschalkerweerd.

We wensen ook deze Start 2 Run deelnemers weer veel succes en een plezierige clinic!

  • No comments found