Nieuws

Kalender

27 september

Clubkampioenschappen

 

Meer »

Prikbord

  • Geen berichten om weer te geven.

1 maart sponsorloop weeskinderen Ghana

Afrikaanse training

Vorige week hebben de jeugdleden van AV Phoenix een speciale training gehad, namelijk een Afrikaanse training! De atleten leerden met spullen op hun hoofd te lopen, net als in Afrika. En ze deden nog veel meer spelletjes. Na afloop kreeg iedereen een brief mee voor de ouders en een sponsorformulier. Want nu is het de bedoeling dat de jeugdleden zoveel mogelijk geld gaan inzamelen voor de sponsorloop op de hele bijzondere training van 1 maart!

 

Weeshuis in Ghana

Het is de bedoeling dat we samen zoveel mogelijk rondjes gaan rennen en daarmee geld inzamelen voor kinderen in een weeshuis in Ghana! In het weeshuis zitten nu 15 kinderen zonder papa en mama. Gelukkig zijn er nu twee "moeders" die zorgen dat de kinderen een huis hebben, eten krijgen en naar school gaan. Maar er is niet zoveel geld voor al het eten en de spullen die nodig zijn en daar kunnen wij aan meehelpen!

 

Sponsorloop 1 maart 2012

Op 1 maart beginnen we om 17.30 uur eerst met een Ghanese warming-up, wat het precies is is nog een verrassing! Daarna lopen de kinderen in totaal 10 minuten. Voor elke 200 meter die ze gaan lopen tijdens deze sponsorloop krijgen ze een bedrag van de sponsors die de atleten nu zoeken. Ook is er veel muziek, kraampjes en een hapje en een drankje. Dat is er ook voor de ouders en jouw sponsors, dus kom de atleten allemaal aanmoedigen!

 

Schrijf 1 maart 2012 dus alvast in je agenda, zoek sponsors en kom meedoen met deze vet bijzondere training!

 

Voor ouders en senioren: Wil je meehelpen tussen 17.30 en 19.00 uur? Meld je dan aan bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..  

 

Gerrieke Grootemarsink

Christijn Hesselink

Marijke Dijkstra

  • No comments found