Nieuws

Kalender

27 september

Clubkampioenschappen

 

Meer »

Prikbord

  • Geen berichten om weer te geven.

Prestatiebekers 2012 Jeugd

In Galgenwaard zijn de prestatiebekers voor de Jeugd over 2012 uitgereikt.

Bij de prestatiebeker voor de Meisjes  konden we dit jaar niet om haar heen.  Jaarranglijstaanvoerster en de beste van Nederland op je onderdeel worden, beter kan bijna niet. Op de Indoor C spelen won ze nog brons op een ander onderdeel namelijk kogel. Maar buiten mag ze altijd weer haar kunsten vertonen met een schijf van 1 kilo. Op de C spelen outdoor won ze zilver achter een Belgische maar kreeg voor die goede prestatie wel een uitnodiging om deel te nemen aan haar eerste interland: een wedstrijd in en tegen Duitsland. Ze voerde afgelopen jaar de ranglijst aan bij de meisjes C met 33.78 op discus. Verder was ze goed voor 5 CR’s: Yara van Dee.

2013-02-07 18.38.01De prestatiebeker bij de Jongens, de H.A. Verheul-beker, is vernoemd naar de vorig jaar overleden oprichter en erevoorzitter Herman Verheul.  Die gaat naar iemand met een indrukwekkend lijstje: Indoor bij de D spelen won hij 2x goud en bij het outdoor kampioenschap 2x brons. Jaarranglijstaanvoerder indoor op de 50m - 60m -50mh – 60mh en buiten op de 80mh, wat goed was voor een 10e plaats AT. Dit betekende ook nog 12 keer een CR op 5 verschillende onderdelen. We hebben het over  Luc Orbons

Er is iemand die met zijn vader door het hele land word vervoerd om wedstrijden te doen. Daar haalt hij het ene pr na de ander. Naast al die wedstrijden wordt er ook nog vaak en fanatiek getraind. Wij denken dat hij daardoor goed op weg is een topper te worden en daarom verdient hij deze aanmoedigingsbeker om vooral zo door te gaan: Juras Huijben.

  • No comments found