Nieuws

Kalender

27 september

Clubkampioenschappen

 

Meer »

Prikbord

  • Geen berichten om weer te geven.

Uitreiking prestatiebekers 2007

Afgelopen donderdag tijdens de nieuwjaarsborrel hebben de winnaars van de senioren prestatiebekers de beker van Joost Borm mogen ontvangen. Deze wisselbeker is bedoeld voor de atleten die op nationaal niveau het best hebben gepresteerd het afgelopen jaar. In de afgelopen maanden is hiervoor overleg geweest tussen alle trainers, Peter Gisberts (namens de TC) en het bestuur. De winnaars van 2007 zijn geworden:


nieuwjaarsborrel.jpg

De damesbeker:

Lisa Kruisheer voor haar prestaties op de 400 meter horden op het NK Atletiek en de vele punten die zij in de competitie voor de ploeg bij elkaar heeft gehaald.


Herman de Jong beker (mannenbeker):

Mark Leeman voor zijn goede prestaties in de door hem gelopen crossen, het verbeteren van zijn PR's in bijna alle wedstrijden waardoor hij mocht meedoen aan de FBK-Games en het NK Atletiek.


De Veteranenbeker:

Bernard te Boekhorst als Nederlands kampioen 10.000 meter bij de masters 35. Zoals Joost bij de uitreiking al noemde, zijn deelname aan diverse nationale wedstrijden en het NK Atletiek waarbij hij voor beide onderdelen de finale behaalde. Ook verbeterde Bernard dit jaar zijn PR's op de 3000m (baan) en de 10 km (weg). Het laatste deed hij in de Maliebaanloop.


De Joost Borm-bokaal (aanmoedigingsprijs):

Frank van Gasteren voor zijn prestaties op met name de 60 en 110 meter horden. Daarnaast heeft hij zich het afgelopen jaar ook sterk verbeterd op de 100 meter sprint.


Nadat de bekers zijn gegraveerd zal ik er persoonlijk voor zorgen dat jullie de beker krijgen.


De winnaars bij de jeugd zijn op de nieuwjaarsborrel niet bekendgemaakt. De Herman Verheul beker (jongensbeker), meisjesbeker en de aanmoedigingsprijs zullen tijdens de filmavaond op 1 februari a.s. aan de winnaars worden uitgereikt.

  • No comments found