Nieuws

Kalender

27 september

Clubkampioenschappen

 

Meer »

Prikbord

  • Geen berichten om weer te geven.

Internationaal recreantenweekend Parijs

 

Dit jaar staat in het kader van 25 jaar Phoenix recreanten! In het begin van de recreantengroep was het de traditie om in oktober mee te doen aan de 20 km van Parijs, gekoppeld aan een leuk, gezellig lang weekend in Parijs. De jubileumcommissie leek het een leuk idee om dit jubileumjaar Parijs weer op de agenda te zetten.

 

Wat gaan we doen

“20 km de Paris” op zondag 11 oktober 2015. De start en finish zijn “onder” de Eiffeltoren (zie verder http://www.20kmparis.com). Er is helaas geen andere afstand.

Let op: De organisatie verplicht de deelnemers een medische verklaring te overhandigen/laten zien, ook al ben je lid van de atletiekunie.

 

Overnachting en reis

Zaterdag 10 t/m maandag 12 oktober (2 nachten).

Voordat we een locatie in of vlakbij Parijs gaan boeken, willen we graag weten:

  • wil je mee dit weekend?
  • wil je 1 of 2 nachten blijven en zo ja welke nacht(en) blijf je

Stel dat je buiten deze twee nachten je verblijf nog wilt verlengen, dan dien je zelf de extra overnachtingen te regelen.

 

Interesse

Wil je (+ eventueel partner) mee, laat het ons weten voor 10 maart a.s..

 

Vragen?

Mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en/of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of vraag het tijdens de training aan Patricia Brienesse of Marjon Boers.

  • No comments found