Nieuws

Kalender

27 september

Clubkampioenschappen

 

Meer »

Prikbord

  • Geen berichten om weer te geven.

We heten onze nieuwe partner/sponsor welkom: Centrum voor Podotherapie

phoenix partner podotherapieEn we zijn een partner rijker: Centrum voor Podotherapie!

De praktijk behandelt diverse voetklachten zoals pijnlijke voorvoeten, pijnlijke hielen, vermoeide voeten en een afwijkende stand van tenen en nagels.


De eigenaresse, Renate Steeghs (op de foto links), leidt haar praktijk sinds eind jaren 80. Sindsdien is Centrum voor Podotherapie een begrip in Utrecht op het gebied van voetzorg.

In onze zoektocht naar nieuwe partners hebben we goed gekeken of er een “match” is tussen beide partijen. Wij als vereniging en onze nieuwe partner Centrum voor Podotherapie willen graag dat de mens op verantwoorde wijze aan beweging doet.

 

Sinds kort heeft Centrum voor Podotherapie besloten om zich ook op de sporters te richten. Femke Zwanenburg (op de foto rechts) is gespecialiseerd tot sportpodotherapeut en kan sport specifieke oplossingen aanbieden bij voetproblemen tijdens het hardlopen.

 

Onderdeel van ons partnerschap is een workshop met alle ins en outs over voetzorg voor hardlopers die plaats zal vinden in het najaar.

 

Binnenkort vinden jullie meer informatie over onze partner op de sponsorpagina en in “'t Phoentje”.

 

Namens het bestuur en ondergetekende: MERCI Centrum voor Podotherapie dat jullie onze partner zijn en we kijken ontzettend uit naar onze samenwerking.

 

Dennis de Groot