Nieuws

Kalender

27 september

Clubkampioenschappen

 

Meer »

Prikbord

  • Geen berichten om weer te geven.

Recreanten jubileumactiviteiten: paas- en strandtraining in april

Zaterdag 4 april Speciale paastraining met paasbrunch

 

Degenen die op zaterdag trainen, kijken er al naar uit: de altijd weer gezellige paasbrunch na afloop van de zaterdagtraining. Iedereen neemt wat lekkers mee om te eten of te drinken, gezinnen sluiten aan, extra tafeltjes worden bijgeschoven, de zon schijnt.

 

Bijzonder is dat in het kader van ons jubileumjaar dit jaar ook de training zelf in paassfeer is. Dat geeft ongetwijfeld veel lol maar zal zeker ook een inspanning vragen om de training tot een goed einde te brengen. Hoe en wat houden we echter geheim.

 

Inschrijven is niet nodig. Gewoon komen en iets lekkers meenemen. Gezellig!!

 

 

Zaterdag 11 april Jubileum strandtraining (GEEN bostraining die dag)

 

Natuurlijk zetten wij in ons jubileumjaar de mooie traditie om het zomerseizoen in te luiden met onze strandtraining voort. Want training in het bos is leuk, maar trainen op het strand is nog leuker! 

 

Welke grappige opdrachten hebben Paul en Marco dit jaar bedacht? Alleen zij weten het. En houden we de voetjes droog? Niemand weet het. Wie gaat er na afloop de zee in? We zullen het zien.

 

De training duurt ongeveer 1:45 minuten. Na afloop natuurlijk droge kleren aantrekken en daarna gaan we gezellig picknicken. Willen jullie zelf zorgen voor lunch/koeken/fruit en warme/koude dranken, zoals na de bostraining. Bij slecht weer, of als er behoefte aan is, kan er ook Warme Chocomel met Taart gegeten worden in restaurant De Duinrand.

 

De planning is als volgt:

  • We verzamelen bij de atletiekbaan Overvecht, om 9:00 uur. Kom zoveel mogelijk met de auto. We carpoolen naar Noordwijk.
  • Aankomst 10.00 uur Noordwijk, route Duindamseweg/ Randweg, 2204 AR Noordwijk. Dan voorbij restaurant Duindamseweg 17, 2204 AR Noordwijk met de bocht iets omhoog mee en na 200 meter links de parkeerkeerplaats de Hollandse Duin.
  • Vertrek vanaf Noordwijk rond 13:00 uur. Aankomst in Utrecht rond 14:00 uur.

Het is handig te weten hoeveel er meegaan, graag opgave via mail bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of groeps apps phoenix

 

Paul is telefonisch bereikbaar tijdens de strandtraining op 06-23412680.

 

p.s, Er is die zaterdag GEEN bostraining. Dus komt allen!

 

Wij hebben er zin in,

de Jubileumcommissie 

  • No comments found