Nieuws

Kalender

27 september

Clubkampioenschappen

 

Meer »

Prikbord

  • Geen berichten om weer te geven.

Hét Rondje Eilanden – 1 augustus 2015

Je hebt er vast al veel over gehoord. Op zaterdag 1 augustus staat Hét Rondje Eilanden op de agenda. Heb jij het ook al genoteerd? 

Op en rond de Vinkeveense Plassen gaan 700 enthousiastelingen van start om het befaamde rondje eilanden af te leggen. Jij kunt daar bij zijn!

 

Hardlopen en zwemmen
In Vinkeveen ligt een twaalftal zandeilanden die samen een rondje vormen. Je raadt het al; over die eilanden kun je rennen en tussen die eilanden kun je zwemmen.
En daar worden wij blij van. Jij ook? Op 1 dag 12 keer lopen én 12 keer zwemmen, wie doet je dat na?
Zaterdagmiddag tegen 16:00u starten de deelnemers om de dertig seconden in groepen van tien. Ze doen dan het rondje en zetten een tijd neer. Er is genoeg competitie om lekker fanatiek te zijn en er is ook voldoende ruimte om heerlijk op je eigen tempo te genieten van je eigen wedstrijd. Alle loop- en zwemstukken opgeteld komen neer op ca 5 km lopen en 1,5 km zwemmen. Na de proloogronde is er een verkorte finaleronde over het finaleparcours. In dit geweld mogen de snelste dames en heren meedoen voor de prijzen.

 

Hét Rondje Eilanden komt naar je toe deze zomer
Inmiddels zijn we toe aan de vierde editie van hét Rondje Eilanden. En een wedstrijd is maar een wedstrijd, vandaar dat wij van hét Rondje Eilanden verder willen gaan. We komen naar je toe deze zomer en nodigen iedereen uit op ons ‘festival’. Van vrijdagmiddag 31 juli t/m zondagochtend 2 augustus ben je van harte welkom om met al je vrienden naar Zandeiland 1 te komen en daar je tentje op te zetten. Breng je eigen happie voor op de BBQ mee en kom lekker rond het kampvuur zitten. Naast de wedstrijd op zaterdag zorgen we voor een culinair en cultureel sfeertje. Dat betekent veel gezelligheid, lekker eten en fijne muziek.
Kortom; laat je onderdompelen in de sfeer en gezelligheid van Hét Rondje Eilanden en de Vinkeveense Plassen. Kijk op www.hetrondjeeilanden.nl voor het programma.

 

Inschrijven, d’r bij zijn
We hopen jullie allemaal te zien in het eerste weekend van augustus. Zorg dat je er bij bent, schrijf je in, meld je aan, kom kamperen en spread the word!
Alle info staat op www.hetrondjeeilanden.nl.

 

Veel sportieve en gezellige groeten,

De organisatie van Hét Rondje Eilanden

PS: Je mag uiteraard ook voor de gezelligheid komen. Hét Rondje Eilanden vanuit vrijwilligerperspectief is ook aan te raden trouwens! Zin om een authentieke Held van Hét Rondje Eilanden te worden? Aarzel niet en schrijf je in op www.hetrondjeeilanden.nl/inschrijven.

  • No comments found