Nieuws

Kalender

27 september

Clubkampioenschappen

 

Meer »

Prikbord

  • Geen berichten om weer te geven.

Inschrijving Recreanten Swim Bike Run 11 juli 2015

Inschrijving geopend - Swim Bike Run Recreanten Phoenix

zaterdag 11 juli 2015, 8.30 uur

(LET OP: geen Bostraining deze dag)

In het kader van het 25 jarig jubileumjaar van de Phoenix recreanten organiseert de Recreantencommissie een ludieke Swim-Bike-Run! Ofwel zwemmen, fietsen en lopen, met voor ieder wat wils: een mooie prestatie neerzetten (alleen of als team), genieten van de mooie omgeving, je clubgenoten aanmoedigen en een gezellige lunch ter afsluiting.

Inschrijving nu gestart!

Schrijf je snel in voor de Swim Bike Run door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Schrijf in je bericht of je de hele Swim Bike Run wilt doen of dat je liever samen met andere atleten een team wilt vormen. Laat het ons ook weten als je zelf geen teamgenoten kunt vinden. Dan proberen wij je in een team in te delen. De deelnemers die zich hebben ingeschreven, ontvangen nog een bericht met wat praktische informatie.

De onderdelen

                                    350 meter zwemmen                                    17 km fietsen                                 5 ½  km hardlopen

                                              

Het zwemmen is in open water. Langs het strand van de Haarrijnse Plas bij Leidsche Rijn (ondiep water). Na het zwemmen is er één herstart waarbij de deelnemers weer op de fiets vertrekken in de volgorde van de finish van het zwemmen. Het fietsen en hardlopen is in het natuurgebied tussen Haarzuilens en de Haarrijnse Plas. Je kunt zowel individueel meedoen of als team. Mocht je dus niet nat willen worden, een lekke band hebben, of je hardloopschoenen zijn te klein, zorg dan dat je een (gezelligheids-) team vormt met mede-atleten die juist graag wat in het water dobberen, voldoende lucht in hun banden en longen hebben en loopschoenen hebben die als gegoten zitten.

Lunch

 

Na gedane arbeid is er een lunch. Volgens goed gebruik bij de recreanten regelen we daar niets voor.. Iedereen neemt gewoon zelf wat mee en we zien wel welke smakelijke lunchgerechten dat oplevert. Tijdens de paasbrunch is gebleken dat dit systeem verrassend goed werkt!

De locatie

Verzamelpunt is bij het Key West Beach House aan de Haarrijnse Plas, Strandboulevard 222 in Utrecht (Vleuten) om 08.30 uur. Het startschot voor het zwemmen wordt gegeven om 08.45 uur. Na het zwemmen en omkleden, vertrekken we met z’n allen op de fiets of met de auto naar de Thematerweg in Haarzuilens. Tegenover ‘Geertjes Hoeve’ is daar een grasveld waar we ongeveer om tien uur starten met het fietsen en lopen. Daar zal ook de lunch zijn en kunnen de verrichtingen van de deelnemers goed gevolgd worden.

Supporters en Assistentie ook welkom

De Swim Bike Run is zeker ook een aanrader voor ‘supporters’. Je kunt de verrichtingen van je clubgenoten prima volgen, het is vrijwel zeker (erg) lekker weer, je komt nog eens buiten en als je kinderen mee wilt nemen, is dat geen probleem. Er zijn mooie grasvelden met picknicktafels en vlakbij is een geitenboerderij. Dus neem je bal en koelbox mee en zorg dat je erbij bent! En als je zin hebt om ons te helpen, horen we graag of we eventueel een beroep op je kunnen doen.

Vragen?

Denk je er over om te komen kijken of mee te doen maar wil je graag nog wat meer informatie. Aarzel niet en stel je vraag tijdens de training aan Jasper, Eefje, Gemma of Patricia.

Graag tot de 11de juli!

Patricia, Gemma, Eefje en Jasper

  • No comments found