Nieuws

Kalender

27 september

Clubkampioenschappen

 

Meer »

Prikbord

  • Geen berichten om weer te geven.

Clubkampioenschappen 2015: Schrijf je nu in!

rsz ck2010

De clubkampioenschappen worden dit jaar op zondag 11 oktober gehouden. Deze wedstrijd door en voor Phoenixleden vindt plaats op atletiekbaan Maarschalkerweerd. Het wedstrijdprogramma is hetzelfde als voorgaande jaren. Voor de junioren AB, senioren en masters wordt er dit jaar weer een officiële vijfkamp georganiseerd. Vrienden, vriendinnen en familieleden, die geen lid zijn van Phoenix, zijn ook van harte welkom. Je kunt je tot uiterlijk donderdag 8 oktober gratis inschrijven voor deze wedstrijd door je inschrijfgegevens te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .


 

 

Pupillen
Er is een meerkamp voor mini’s, pupillen A2, A1, B en C. De winnaars van elke groep mogen zichzelf clubkampioen noemen en krijgen een mooie prijs.

De meerkamp begint om 14.00 uur en bestaat uit:
-          40 of  60 m sprint
-          verspringen
-          fluitraketwerpen
 
Junioren C en D
Er is ook een meerkamp voor junioren C en D. De winnaars van elke groep mogen zichzelf clubkampioen noemen en krijgen een mooie prijs.
 
De meerkamp begint om 13.30 uur en bestaat uit:
-          60, 80 of 100 m sprint
-          verspringen
-          kogelstoten
-          1000 m
 
Junioren A en B, senioren en masters
De meerkamp voor junioren A en B, senioren en masters zal bestaan uit een vijfkamp. Deze is in 2014 gewonnen door Lars Jansen en Marieke Gimbel. We zij benieuwd welke allround atleten dit jaar de strijd met elkaar aangaan.

De vijfkamp begint om 12.00 uur en bestaat achtereenvolgens uit:

-          verspringen
-          speerwerpen
-          200 m
-          discuswerpen

-          1500 m (mannen) of 800 m (vrouwen)


Familie-estafette
Aan het einde van de middag kan iedereen meedoen aan het altijd spectaculaire slotevenement van de clubkampioenschappen: de familie-estafette. Er wordt een uitdagend parcours uitgezet, vol met moeilijk te passeren obstakels en lastig te nemen hindernissen. Je mag daaraan deelnemen als je samen met je familie (of anderen met wie je jezelf verwant voelt) een team vormt van vier mensen. Inschrijven voor de familie-estafette kan tijdens de clubkampioenschappen.
 
Patat
Na de familie-estafette is er voor alle deelnemers een frietbuffet op kosten van de vereniging.

  • No comments found