Nieuws

Kalender

27 september

Clubkampioenschappen

 

Meer »

Prikbord

  • Geen berichten om weer te geven.

Inschrijven NK's voorjaar 2016

Beste atleten,

 

In het voorjaar worden er weer diverse NK’s gehouden, waarvoor de inschrijving inmiddels is geopend (tussen haakjes de sluitingsdatum):

 

13-14 februari         NK Indoor meerkamp en Masters Apeldoorn     (t/m 24 januari)

20-21 februari         NK Indoor Junioren A/B Apeldoorn                   (t/m 31 januari)

27-28 februari         NK Indoor Senioren Apeldoorn                         (t/m 7 februari)

12 maart                NK cross Junioren C/D en Masters in Oldenzaal  (t/m 21 februari)

13 maart                NK cross Junioren A/B en Senioren (kort/lang)   (t/m 21 februari)

 

Als je de inschrijving via het wedstrijdsecratriaat laat lopen, vergoedt Phoenix in principe de inschrijving voor het NK.  Stuur een mailtje aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ; graag een beetje ruim van te voren. Ik kan niet garanderen dat ik de genoemde sluitingsdagen ’s avonds de hele avond thuis ben om je op het allerlaatste moment nog even in te schrijven.

 

Voor inschrijving voor de NK INDOOR (https://www.atletiek.nl/nkindoor) moet je je beste prestatie opgeven vanaf 1 oktober 2014.  Stuur het webadres van de site waarop de uitslag vermeld staat mee. Die ga ik niet zelf voor je opzoeken! Verder is je licentienummer en andere persoonlijke gegevens ook erg handig voor mij.

 

Het webadres van de NK CROSS is: http://www.enschedemarathon.nl/nk-cross/  Daar gelden geen limieten voor deelname. Belangrijkste drempel is dat het ver weg is (halverwege Berlijn zeg maar).

 

Ruud van Suijdam

wedstrijdsecretaris uit

  • No comments found