Nieuws

Kalender

27 september

Clubkampioenschappen

 

Meer »

Prikbord

 • Geen berichten om weer te geven.

NK Senioren in 2017 naar Utrecht!

vlag

De Utrechtse verenigingen hebben de afgelopen jaren vele succesvolle hoogstaande evenementen georganiseerd, en dat geeft ons veel vertrouwen ook in 2017 van het NK een succes te kunnen maken. De drie Utrechtse verenigingen AV Phoenix, Hellas Utrecht en U-Track zijn er trots op te kunnen melden dat zij van de Atletiekunie de organisatie toegewezen hebben gekregen van de NK Senioren in 2017. De beoogde locatie is atletiekbaan Maarschalkerweerd, de datum wordt medio juli maar staat nog niet exact vast.

 

schippersIn 2004 is in Utrecht het laatste NK gehouden voordat het voor langere periode, tot en met 2016, in het Olympisch stadion in Amsterdam is georganiseerd. In de afgelopen jaren zijn in Utrecht verder o.a. het NK Junioren, 2 NKs’s 10.000m, de EYOF en het NK Masters afgewerkt. Daarnaast is Utrecht al jarenlang landelijk bekend van de Track Meetings, de hooggewaarde serie avondwedstrijden.

 

De terugkeer van het NK naar Utrecht gaat bovendien een thuiswedstrijd worden voor Dafne Schippers. Na het succes van Bejing, dat hopelijk een passend vervolg krijgt op het EK in Amsterdam en in Rio, kan Dafne voor eigen publiek op een NK voor de titels gaan.

 

logosOrganisatie

De komende tijd zal in samenwerking met de Atletiekunie en de gemeente Utrecht worden begonnen met de eerste voorbereidingen. Mocht je geïnteresseerd zijn om een bijdrage te leveren in het organisatiecomité dan ben je van harte uitgenodigd je bij ons te melden, of neem contact op met verenigingsmanager Karola Mulder.

 

Namens de voorlopige organisatie,

Edwin van Berg

 • Guest - Anonymous

  Thanks for Nice and Informative Post. biology assignment writing service This article is really contains lot more information about This Topic. We have read your all the information some points are also good and some usually are awesome. Great post I would like to thank you for the efforts you have made in writing this interesting and knowledgeable article.

  0 Like
 • Guest - Robert Jack

  Schooling is all around knowledge and discovery your knowledge style. Do my Assignment culture style that best everything for you is the finest thing.

  0 Like
 • Thanks for Nice then Informative Post. biology job composition job This essay is clearly incorporates cluster greater information touching This Topic. We hold examine you all the facts half points are additionally good yet half generally are awesome. Great put up I would as in conformity with thank ye because of the efforts ye have taken within composition that strong then educated article.

  dissertation writing online

  0 Like