Nieuws

Kalender

27 september

Clubkampioenschappen

 

Meer »

Prikbord

  • Geen berichten om weer te geven.

Verlenging sponsorcontract Accountor en de Maliebaanloop voor 3 jaar!

accountor MaliebaanloopAfgelopen week hadden we een heuglijk feit voor de Maliebaanloop (en daarmee ook voor AV Phoenix), de ondertekening van een sponsorcontract met Accountor als naam- en hoofdsponsor voor de Accountor Maliebaanloop. Na het succes van afgelopen jaar, en naar wederzijdse tevredenheid!, wilde Accountor graag een langdurige samenwerking met de Maliebaanloop realiseren en zijn we overeengekomen dat we de komende drie jaar de Accountor Maliebaanloop gaan organiseren. Voor beide partijen een erg mooie stap!

 

Accountor voelt zich erg betrokken bij de Maliebaanloop en ze hebben zelf met twee teams met veel plezier meegedaan. Ook de overige medewerkers hebben een leuke dag gehad met de voorbereidingen en het uitdelen van ballonnen en bidons. Dat smaakte naar meer, en voor komende edities zijn er al veel leuke ideeën geopperd, variërend van het organiseren van hardloopclinics (voor bijv. klanten van Accountor, maar ook nog uit te breiden naar andere belangstellenden) tot aan het ‘meer aankleden’ van de jeugdloop. En voor ons (en dus ook de vereniging) betekent dat we komende jaren verzekerd zijn van een mooie financiele bijdrage. Kortom, met deze ondersteuning van een zeer enthousiaste sponsor gaan we er komend jaar weer een mooie editie van de Accountor Maliebaanloop van maken!

 

Namens de Maliebaanloop-Commissie,

 

Arnoud van ’t Hof

  • Prolongation sponsor many big brand and small companies as well because they know how to handle it.The review my paper also sponsor by them and they getting lot's of benefits from them. I hope they continue their success.

    0 Like
  • That is an ideal technology

    0 Like