Nieuws

Kalender

27 september

Clubkampioenschappen

 

Meer »

Prikbord

  • Geen berichten om weer te geven.

De Berekuilloop: loopplezier voor iedereen!

mr 20140914 110051 020De zomer is voorbij en we denken weer aan hard lopen.

 

Dit jaar begint het nieuwe Berekuilloop seizoen op zondag 11 september. Al meer dan 25 jaar organiseert Phoenix deze prestatieloop. Iedere tweede zondag van de maand. Behalve in juli en augustus (vakantie) en oktober (i.v.m. de Maliebaanloop). Je kunt dus negen keer per jaar mee doen.

 

We hebben een mooi bijna geheel autovrij en geasfalteerd parcours van een ronde van 2,5 kilometer (exact). Plaats: Recreatiepark Voorveldse Polder. Je kunt kiezen uit verschillende afstanden van 2,5 (één ronde) tot 15 km (zes ronden). We starten om 11.00 uur vanaf de voetbalkantine van V.V. Voorwaarts, Ariënslaan 2, Utrecht-oost, bij verkeersplein “de Berekuil” en hotel Mitland. De inschrijving is in de kantine van vv. Voorwaarts.

 

Maandelijks zijn er ongeveer 60 deelnemers. Dat aantal kan omhoog. Opvallend is dat we de laatste tijd niet veel Phoenix-leden bij de Berekuilloop tegenkomen. Dat kan beter. Vandaar deze oproep.

 

Dus mochten jullie een van de zondagen zin hebben in een loopinspanning naar keuze, kom eens kijken bij de Berekuilloop. Het rondje “Berekuil” is bij uitstek geschikt voor degenen die hun snelheid willen testen of conditie willen opbouwen. De 2,5 kilometer of de 5 kilometer zijn ook geschikt voor kinderen, die hun prestaties willen opbouwen of verbeteren.

 

Alle leeftijden zijn welkom. Je loopt al mee voor 3 euro en voor een euro meer krijg je een mooie herinnering. Voor kinderen t/m 14 is die gratis. Bij zeven deelnames in een seizoen krijg je het exclusieve Berekuilloop t-shirt uitgereikt.

 

Noteer de data van de Berekuillopen 2016-2017:

 

2016

11 september

16 oktober (Maliebaanloop)

13 november

11 december

 

2017

8 januari

12 februari

12 maart

9 april

14 mei

11 juni

 

Zondag 11 september is de eerste Berekuilloop van het nieuwe seizoen. Het is altijd leuk om met z’n allen te lopen. Daar leer van je van.

De inschrijfbalie is om 10 uur open. De start is om 11 uur.

 

Tot ziens bij de Berekuilloop!

 

Frank Bottenberg

Frits Gerlach

 

Organisatie Berekuilloop

Av. Phoenix

  • No comments found