Nieuws

Kalender

27 september

Clubkampioenschappen

 

Meer »

Prikbord

  • Geen berichten om weer te geven.

De Maliebaanloop: voor en door Phoenix-leden!

maliebaan1De Maliebaanloop is de grootste hardloopwedstrijd die atletiekvereniging Phoenix organiseert. Voor en door Phoenix-leden! Dit jaar, zondag 16 oktober, voor de 32e keer, en ook dit jaar rekenen we op meer dan 2.000 hardlopers, waarmee het weer een van de grotere wegwedstrijden van de stad Utrecht is. En we hopen natuurlijk ook dit jaar op weer veel Phoenix-leden die deelnemen. En kun je zelf niet dan kunnen we natuurlijk je hulp goed gebruiken. Zowel op de dag zelf of in de dagen ervoor.

 

We hebben weer meerdere programma-onderdelen. Voor kinderen is er in de ochtend de 1 km jeugdloop, recreanten kunnen kiezen voor 6 of 10 km en wedstrijdlopers kunnen hun krachten meten op een snel 10 km parcours. Je kunt ook deelnemen met een team van 4 personen, dus een leuk idee met vrienden, familie, collega’s of met de buurt?!

 

Verdere informatie en inschrijven kan natuurlijk via de website: www.maliebaanloop.nl

 

Inschrijven als vrijwilliger (met een overzicht van mogelijke taken) kan via deze link: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSepbgX3k1qCJUIwDDKNcDpeatNi7i7e1XrobeIENGytLS2pfA/viewform

 

De Maliebaanloop-commissie (Simon, Roelof, Nienke, Jan-Pieter, Karola, Herman en Arnoud)

  • No comments found