Nieuws

Kalender

27 september

Clubkampioenschappen

 

Meer »

Prikbord

  • Geen berichten om weer te geven.

Rectificatie P'tjes Parade 2015

In juni zijn de prijzen uitgereikt voor Peters P'tjes Parade 2015, maar is helaas is er bij het opmaken van de eindstand van iets niet helemaal goed gegaan. Een paar jongens - Antoni Elkenbracht en Thijmen Immerzeel - zijn ten onrechte bij de junioren ingedeeld in plaats van bij de pupillen en daardoor in de prijzen gevallen. Daniël van der Poel, die meer p'tjes had gescoord en in dezelfde categorie als Antoni en Thijmen zit, vond dat terecht vreemd. Maar volgens de juiste telling vallen deze drie jongens allemaal buiten de top drie. 

De top drie bij de pupillen blijft zoals hij was, net als de winnaar bij de junioren, maar op plaats twee en drie horen andere namen. De juiste eindstanden zijn:

 

Pupillen:
1. Jaouad Boussakout
2. Yuri Vink
3. Aaron Grul
3. Koosje van der Molen

 

Junioren:
1. Willem Veldpaus
2. Tim van Enk
3. Milou Eijsbroek
3. Mojalefa Kloprogge
3. Pieter Maas

 

Heel vervelend natuurlijk dat het zo gelopen is, en daarvoor mijn excuses. Maar we gaan ervoor zorgen dat de junioren op plek twee en drie alsnog snel hun prijs krijgen, en ook Daniël kan nog iets tegemoet zien.

Een oorzaak voor de foute telling is dat ik altijd de stand opmaakte over het kalenderjaar. Dat bleek nu eens te meer niet erg handig, omdat atleten op 1 november naar een andere categorie gaan. Dit is dus een goed moment om die onvolkomenheid te herstellen. Voortaan loopt de P'tjes Parade dus van 1 november tot en met 30 oktober. De opzet zal waarschijnlijk in nog meer opzichten gaan wijzigen, maar daarover binnenkort meer.

Nogmaals sorry voor de verwarring, maar ik hoop dat ik nog heel veel p'tjes voor jullie kan gaan bijschrijven. Want het doel van de Parade is altijd geweest om atleten te stimuleren om zichzelf te verbeteren, of je nou heel goed bent of iets minder goed. Heel veel succes daarbij!

 

Peter Verburg

  • No comments found