Nieuws

Kalender

27 september

Clubkampioenschappen

 

Meer »

Prikbord

  • Geen berichten om weer te geven.

!!! Studententrainer gezocht !!!

Per januari 2017 zal onze trouwe trainer Joris Koenders stoppen met training geven aan de studentengroep. Na jaren élke week trouw op de baan te staan om zowel jeugd als student enthousiast te maken voor de atletiek, wordt het op en neer reizen vanuit Rotterdam toch echt teveel. Joris; onwijs bedankt voor al deze jaren trouwe inzet!

 

Dat betekent dat er een vacature vrij is als trainer van de studentengroep. Nog wat meer informatie wat de trainingsgroep betreft:

Deze laagdrempelige groep is speciaal voor studenten in het leven geroepen. Er wordt gewerkt aan de conditie en er komen regelmatig technische onderdelen aan bod. Tevens is dit de groep die de doorstroming van de oudere jeugd naar de senioren overbrugt. In deze groep is aandacht voor alle onderdelen van de atletiek. Zo zullen de werpnummers (kogel, discus en speer), de springnummers ((polstok)hoog, hinkstap en ver) en vooral ook de looponderdelen (sprint, midden-lange afstanden en horden) aan de beurt komen. De trainingen worden gegeven op de atletiekbaan van Maarschalkerweerd door Joris Koenders en Jesper Vrouwenvelder.

 

 

Wat zoeken we?

  • Een atletiektrainer die ervaring heeft met training geven met de verschillende atletiekonderdelen. (werpen, springen, lopen)
  • Affiniteit met de studentengroep: Het is de 1e plek waar studenten kennismaken met Phoenix. Je bent tevens het 'doorgeefluik'' naar specifieke trainingsgroepen wanneer studenten zich willen specialiseren in één onderdeel.  

Wanneer zoeken we een trainer?

  • Op dinsdag- en donderdagavond van 19.00 tot 20.30 uur wordt er training gegeven aan de studentengroep. 
  • 1x in de week training geven is zeker een optie.  

Wat bieden we?

Wil je er meer over weten, dan kan je contact opnemen met ondertekende. 

Heb je een goede tip wie we kunnen benaderen omdat die persoon geschikt zou zijn voor deze vacature? Tip ons vooral!

 

Gerrieke Grootemarsink

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.