Nieuws

Kalender

27 september

Clubkampioenschappen

 

Meer »

Prikbord

  • Geen berichten om weer te geven.

Geslaagde nieuwjaarsbijeenkomst met uitreiking prestatiebekers en stermiles!

Vrijdag 12 januari jl. vond de AV Phoenix nieuwjaarsreceptie plaats bij Run2Day! De opkomst was - net als bij voorgaande edities - hoog en de sfeer was fantastisch. 

 

Voorzitter Wim startte de avond met een nieuwjaarsspeech waarin hij de successen van Phoenix in 2017 deelde en de mooie plannen voor de club in 2018.

 

Vervolgens stond de uitreiking van de prestatiebekers op het programma. Phoenix-leden kunnen clubgenoten nomineren voor deze bekers en alle leden kunnen stemmen wie deze bekers een jaar in hun bezit mogen hebben! Het was weer een spannende uitreiking waarbij in een aantal categorieën het aantal stemmen op de genomineerden erg dicht bij elkaar lag. Hieronder vinden jullie de winnaars van 2017! 

 

Hierbij speciale dank aan Jannet Vermeulen die op krukken aanwezig was bij deze bijeenkomst om de vrouwen masters beker die zij afgelopen jaar in haar bezit had door te geven aan de volgende winnares. 

 

De winnaars:

Vrouwen senioren: Mariska Bun

Mannen senioren: Arjen van der Logt

Vrouwen masters: Annemieke Dunnink

Mannen masters: Leonard Tersteeg

Aanmoedigingsbeker senioren: Alice Martijn-Achterberg

Meisjes: Jinke van der Sluis

Jongens.Daniel van der Poel 

Aanmoedigingsbeker jeugd: Vera Pot

 

Bart Broex sloot de avond traditioneel af met de uitreiking van de prijs voor het Phoenix-lid dat dit jaar de meeste Stermiles hard verzameld. In het laatste Phoentje werd al duidelijk dat het dit jaar een zeer spannende strijd ging worden. Een zestal leden zat nog geen 5 punten van elkaar af. Arjen van der Logt, Leonard Tersteeg, Luuk Hendrikx, Jinke van der Sluis, Wim Nieuwenhuijse en Mariska Bun waren allemaal nog in de running om deze prijs binnen te slepen. De maand december zou doorslaggevend zijn. Arjen van der Logt wist deze maand nog een paar puntjes te sprokkelen en de Stermiles prijs overhandigd te krijgen. 

 

Bedankt voor een ieders aanwezigheid, maak er een mooi 2018 van!