Nieuws

Kalender

27 september

Clubkampioenschappen

 

Meer »

Prikbord

  • Geen berichten om weer te geven.

Nieuwe penningmeester gezocht!

Met ingang van de ALV op 13 april 2018 zal Margriet van Kammen na 2 jaar aftreden als penningmeester. We zijn daarom op zoek naar een opvolger!

 

Als penningmeester van AV Phoenix maak je deel uit van een enthousiast bestuur en werk je binnen je eigen discipline nauw samen met Iris Steverink, die al jaren de financiële administratie doet. De penningmeester is binnen het bestuur verantwoordelijk voor het financiële beleid, de begroting en de jaarrekening van de vereniging.

 

Het takenpakket bestaat o.a. uit:

- het jaarlijks opstellen van de jaarrekening en de begroting

- het controleren en goedkeuren van diverse declaraties (van trainers, activiteiten, accomodaties, aankoop materialen, etc)

- het onderhouden van de contacten met de diverse commissies, verenigingsmanager, combinatiefunctionaris en trainerscoördinatoren mbt hun begrotingen en financiële wensen

 

Al met al een zeer afwisselende functie wat ongeveer 1 dag per maand van je vrije tijd vraagt. Het grote voordeel is dat je grotendeels zelf kan bepalen wanneer je tijd in het penningmeesterschap stopt, je bent dus flexibel!

 

Interesse? Neem contact op met Margriet van Kammen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via 06-50826633.

Load Previous Comments