Nieuws

Kalender

27 september

Clubkampioenschappen

 

Meer »

Prikbord

  • Geen berichten om weer te geven.

Kaderuitje

Dat atleten wel te porren zijn voor een race tegen de klok was wel bekend.
Dit kwam maar al te goed van pas tijdens het jaarlijkse kaderuitje. Onder de druk van een aftellende klok moesten allerlei verschillende opdrachten gedaan worden. Hierbij kon de uitdaging fysiek, mentaal maar ook een combinatie van beiden zijn.
Dit alles gebeurde in de Fabrique waar het spel Prison Escape werd gespeeld. Een uur lang vlogen de kaderleden in groepjes van maximaal 5 over de 3 verdiepingen om zoveel mogelijk punten te verzamelen.


Na dat uur was het gelukkig tijd om aan tafel te gaan voor een welverdiende maaltijd. Ruim de tijd om alle ervaringen door te spreken.
Met enkel nog lege schalen en borden op tafel, was het tijd voor het laatste onderdeel van de dag. De uitreiking van de kaderbeker, ook wel de Koos en Jannet Vermeulen beker. Deze beker wordt jaarlijks uitgereikt aan een vrijwilliger of commissie die zich op bijzondere wijze voor de club inzet.


Of toeval bestaat of niet laat ik even in het midden, maar deze 34e kaderbeker werd uitgereikt aan de Maliebaanloop-commissie die afgelopen jaar voor de 34e keer plaatsvond. Al jarenlang wordt er door die commissie gezorgd voor een loopwedstrijd waar voor jong en oud plezier en prestatie samenkomt. Ook wordt de organisatie door het grote aantal Phoenix vrijwilligers gezien als een verenigend element binnen onze club.
Via deze weg willen wij vanuit het bestuur nog eens alle vrijwilligers bedanken en de Maliebaanloop-commissie in het bijzonder feliciteren met de beker.

 

Bijgevoegde foto toont Anouk Vos en Martijn van der Linden, namens de Maliebaanloopcommissie.