Nieuws

Kalender

27 september

Clubkampioenschappen

 

Meer »

Prikbord

  • Geen berichten om weer te geven.

Solid Professionals nieuwe hoofdsponsor Maliebaanloop

Inschrijving nu geopend!

FotoSolid Professionals Maliebaanloop - 20 oktober 2019

Bij Solid Professionals, zelf gevestigd aan de Maliebaan, staat vitaliteit hoog in het vaandel. Uitdagen en uitgedaagd worden is een belangrijke kernwaarde van Solid Professionals. Al meerdere jaren lopen de medewerkers met veel plezier en enthousiasme mee over het parcours van de mooiste straat van Utrecht. Het parcours ligt letterlijk aan de voeten van Solid Professionals. Dit samen maakt hen de perfecte partner voor de Maliebaanloop. Vol trots presenteren wij dan ook onze nieuwe naam:

 

De 35e editie van de Solid Professionals Maliebaanloop vindt plaats op zondag 20 oktober 2019. Je kunt als deelnemer kiezen tussen de 6 km en de 10 km. Nieuw dit jaar is de IVVO Dubbel waarbij je beide afstanden achter elkaar loopt (met een kleine pauze na de 6 km). En uiteraard is er dit jaar ook weer de gezellige 1 km kidsrun, voor kinderen van 4 t/m 13 jaar. Inschrijven kan vanaf nu via www.maliebaanloop.nl.

 

Over Solid Professionals
Solid Professionals helpt organisaties met hoogwaardige en gespecialiseerde kennis en capaciteit gericht op vraagstukken binnen de Finance, Risk en het Actuariaat. Van alle manieren van samenwerken vindt Solid Professionals EERLIJK het allerleukst. Samenwerken op basis van vertrouwen, met een focus op duurzame resultaten.

 

Eveline van Tuinen, voorzitter A.V. Phoenix: "Met Solid Professionals heeft A.V. Phoenix een prachtige partner voor de Maliebaanloop gevonden. De energie en het ondernemerschap van Solid Professionals en het vertrouwen dat zij onze vrijwilligers geven, zorgen ervoor dat we hier weer een prachtig evenement van kunnen maken."
 

Wim Meijer, partner Solid Professionals: "We dagen uit en worden graag uitgedaagd om zo klanten en (potentiële) medewerkers een stap vooruit te helpen. Dáár worden ze oprecht blij van. En wij ook."