Nieuws

Kalender

27 september

Clubkampioenschappen

 

Meer »

Prikbord

  • Geen berichten om weer te geven.

Coronavirus Update 15 dec

Corona Update 15 december  

Vanaf dinsdag 15 december gaat Nederland in een strenge lockdown om contacten tot een minimum te beperken. Voor de sport betekent dit dat voor een periode van vijf weken sporten in een binnenruimte niet is toegestaan. Buiten kan onder voorwaarden wel gesport worden. 

 

Buiten mag iedereen vanaf achttien jaar alleen sporten op anderhalve meter afstand en alleen individueel of in teamverband met niet meer dan twee personen. Wedstrijden zijn niet toegestaan, kantines, douches en kleedkamers zijn gesloten.

Voor de jeugd zijn de binnen trainingen in de Dreef en de Galgenwaard gestopt tot ten minste 19 januari. Deze trainingen worden verplaatst naar de atletiekbanen. Donderdag 17 december op Maarschalkerweerd de laatste training voor de kerstvakantie. Voor welke groepen en tijden volgt morgen de informatie.

 

Voor de 18+ leden zijn de maatregelen meer ingrijpend. Er mogen geen groepstrainingen plaats vinden. Het goede nieuws is dat er individueel getraind kan worden op de baan, in max tweetallen. We maken de tijdslots aan in Allunited waar op ingeschreven kan worden. Deze zijn vanaf woensdag 16 december beschikbaar. Morgenochtend komt per trainingsgroep hierover de informatie een de tijdschema's.  

Wij vragen van iedereen om zich te houden aan de maatregelen, loop in en uit op het gras, geef elkaar de ruimte en kom alleen op je ingeschreven tijdslot. 

 

Vragen, tips, ideeën: mail Karola: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bestuur Phoenix

  • No comments found