Nieuws

Kalender

27 september

Clubkampioenschappen

 

Meer »

Prikbord

  • Geen berichten om weer te geven.

Zaaltraining en Egmondweekend

ZAALTRAINING VOOR RECREANTEN

IEDERE MAANDAGAVOND

VAN 4 NOVEMBER TOT 28 FEBRUARI

Ook dit jaar is er weer onze wekelijkse zaaltraining. Wat gaan we doen? We richten ons in de zaal op blessurepreventie en krachtversterking.
Blessurepreventie Lopen is heerlijk om te doen. Maar wist je dat het een zeer eenzijdige beweging is die maar al te vaak tot blessures kan leiden….? Het helpt om rompversterkende oefeningen te doen en de loopspieren specifiek aan te pakken. De zaaltraining is daarom een uitstekende aanvulling op de gewone training.
Hoe? In een ontspannen sfeer bieden wij een afwisselende training met circuits en spelvormen. Maar we doen niet alleen oefeningen. Elke training bevat ook een stevig stuk lopen. Je zult zeker voldaan thuiskomen.
Wanneer? Iedere maandagavond van 20.00-21.30 uur vanaf 4 november tot 28 februari. Kom tussen 19.45 en 20.00 uur want stipt om 20 uur gaat de deur weer op slot.
Waar? gymzaal Gerrit Rietveldcollege (Tuindorp) Winklerlaan 373 Utrecht Je kunt je auto of fiets vrij parkeren. Er zijn kleedruimtes waar je ook kunt douchen.
Trainers Marco Antonietti, Ruud Kamp en Diederik de Klerk
Vragen? Bel Diederik 0614950562, mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of stel je vraag tijdens de training.
--------------------------------------------------------------------------------
RECREANTENWEEKEND PHOENIX HALVE/KWART MARATHON IN EGMOND 11 EN 12 JANUARI 2014
Je kunt je weer opgeven voor ons jaarlijkse weekend in Egmond. Wat we gaan doen? Egmond staat voor ontberingen en afzien, maar vooral ook voor genieten. Dat doen we met hardlopen, gezelligheid en lekker eten. _________________________________________
Hardlopen Op zondag lopen we de halve of kwart marathon in Egmond. Het parcours loopt over het strand en daarna door de duinen. Het weer bepaalt het karakter van deze klassieker. Wordt het afzien óf genieten? Of beide? Mis het niet en schrijf je in!
Gezelligheid Gezelligheid is een wezenlijk onderdeel van het weekend. Lekker kletsen, parcoursverkenning, spelletjes, of een wandeling door de natuur. Er is voor elk wat wils. Dit jaar verblijven we voor de 2e keer in het Zeehuis in Bergen aan Zee. Altijd al vanuit bed de zee willen zien? Dit is je kans!
Lekker eten Het weekend is geheel (door onszelf) verzorgd. Van eigengemaakt gebak op zaterdagochtend, tot complete verrassingsmenu’s op beide avonden. De professionele keuken van het Zeehuis nodigt uit tot culinaire hoogstandjes! Inschrijven kwart of halve marathon Schrijf jezelf in voor de loop. Dit kan via
www.egmondhalvemarathon.nl Er is een limiet van 10.000 deelnemers, die vaak al in november wordt bereikt. Schrijf je dus snel in!

Inschrijven weekend Stuur een mailtje naar
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.en maak 55 euro over op rekening 707613663 tnv R. Bode, Utrecht. Na inschrijving krijg je volledige informatie.
Kleine letters We hebben 40 plekken. Phoenix-leden krijgen voorrang bij inschrijving. Je bent ingeschreven als je hebt betaald. Annuleren kan kosteloos tot en met 31 november; daarna betaal je de overnachtingskosten á 29 euro, of zoek (en vind) je iemand die jouw plek wil overnemen.

Vragen? Mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • No comments found