Nieuws

Kalender

27 september

Clubkampioenschappen

 

Meer »

Prikbord

  • Geen berichten om weer te geven.

Vacature Combinatiefunctionaris


Onze huidige Combinatiefunctionaris heeft aangegeven zijn werkzaamheden per 1 oktober te willen beeïndigen. Wij roepen daarom geïnteresseerden op om zich, uiterlijk 13 september, te melden met een motivatiebrief bij het bestuur van AV Phoenix, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De combinatiefunctionaris betreft een baan van 19 uur per week, waarvan 60% in dienst van de gemeente voor het aanbieden van laagdrempelige atletiek in wijken en scholen, en 40% voor Phoenix als trainerscoördinator bij de Jeugd.

Gesprekken met gegadigden zullen plaatsvinden medio september.


Functie omschrijving

Een laagdrempelig en gevarieerd structureel aanbod van atletiek binnen schooltijd, na schooltijd en in de wijk realiseren en uitvoeren.  Het onderhouden van contacten met de betrokken samenwerkingspartners, bevorderen van samenwerking op uitvoerend niveau. Opstellen van een jaarlijks werkplan met activiteitenoverzicht, deelname aan diverse relevante overleggen, verslaglegging en administratie van de activiteiten.

Coördineren jaarkalender Jeugd AV Phoenix. Zorgdragen voor invulling van vacatures. Stimuleren van interne en externe trainersopleidingen. Pro-actief jeugdleden benaderen als assistent-trainer.

 

Functie eisen

Minimaal een afgeronde sportopleiding op MBO 4 niveau (Sport & Bewegen), bij voorkeur een sport gerelateerde HBO opleiding (HALO). Woonachtig binnen een straal van 15 km van Utrecht. 
Affiniteit met atletiek en met kinderen en kennis van culturele verscheidenheid binnen een groep.
Ervaren in het aanspreken van kinderen op gedrag. Overwicht en coachende vaardigheden, alsmede activiteiten enthousiast, stimulerend en verantwoord kunnen uitvoeren en begeleiden. 
Zelfstandig kunnen werken, pro-actief, flexibel, en goed kunnen samenwerken met verschillende partijen. Goede communicatieve vaardigheden en snel en constructief kunnen overleggen. Praktische, planmatige en resultaatgerichte instelling. Betrouwbare, rustige, maar krachtige persoonlijkheid. 


  • No comments found