Nieuws

Kalender

27 september

Clubkampioenschappen

 

Meer »

Prikbord

  • Geen berichten om weer te geven.

Jeugdtrainingen tijdens EYOF en vakantie

De EYOF en de zomervakantie komen er aan. Hier een overzicht van welke trainingen er in deze periode wel en niet doorgaan.

EYOF
Van 15 t/m 19 juli vindt op atletiekbaan Maarschalkerweerd de EYOF plaats, het Europees Jeugd Olympisch Festival, mede georganiseerd door de Utrechtse atletiekverenigingen. Dit heeft gevolgen voor de beschikbaarheid van de baan. 

Woensdag 10 juli
Training op Maarschalkerweerd. Er wordt enkel gebruik gemaakt van de baan en het binnenveld. Vanwege opbouwwerkzaamheden rondom de baan is het ten strengste verboden om buiten het terrein van de baan te komen.

Donderdag 11 juli

Alternatieve training. Pupillen ABC en junioren CD verzamelen bij 'Theehuis Rhijnauwen'. Voor alle groepen gelden de normale trainingstijden. Voor BC pupillen 17:45, alle overige groepen 17:30. Het adres is Rhijnauwenselaan 16, Bunnik. Onder leiding van je eigen trainers wordt er een leuke bostraining in Amelisweerd afgewerkt.

 
Woensdag 17 en donderdag 18 juli
Géén training op Maarschalkerweerd vanwege de EYOF.
Kom in plaats daarvan mandjes dragen of kijken bij de wedstrijd!

 
De training op maandag (15 juli) op Overvecht gaat gewoon door. 
 
 
Zomervakantie
In de zomervakantie (22 juli t/m 1 september) komen de pupillentrainingen te vervallen. De juniorentrainingen gaan wel door. De BCD junioren worden in deze periode samengevoegd in één groep. De trainingstijd is zowel op maandag als donderdag 17:30 – 19:00.

Voor vragen neem contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  • No comments found