Nieuws

Kalender

27 september

Clubkampioenschappen

 

Meer »

Prikbord

  • Geen berichten om weer te geven.

Mandjesdragers gevraagd voor EYOF

EYOF 2013 logo LRLet op: oproep is in principe voor C/D junioren, want jongere jeugd heeft nog (basis)school deze week. Het staat jullie uiteraard vrij om zelf vrij te vragen van school. Tot nu toe heeft geen enkele school hier moeilijk over gedaan, het is immers de laatste week voor de vakantie.

Van maandag 15 juli tot vrijdag 19 juli vindt het Europees Jeugd Olympisch Festival (EYOF) plaats hier in Utrecht. Er zullen dan ongeveer 3200 sporters van rond de 16 jaar hierheen komen om te strijden om de medailles in 9 verschillende sporten. De atleten die zullen verschijnen worden gezien als de grootste Europese talenten in hun sport en een aanzienlijk deel zal ook over een paar jaar meedoen aan de echte Olympische Spelen. Atletiek is een van de sporten van het toernooi en dit zal plaatsvinden op atletiekbaan Maarschalkerweerd. Phoenix helpt met de organisatie. Om het toernooi te kunnen laten slagen zijn vele vrijwilligers nodig. Daarom nodig ik jullie bij deze uit om op de baan ook mee te helpen en het atletiektoernooi van wel heel dichtbij mee te maken als mandjesdrager. Daarnaast zullen jullie natuurlijk ook eten en drinken krijgen en een EYOF t-shirt. Jullie hulp wordt gevraagd voor donderdag 18 juli. Op die dag start de wedstrijd aan het einde van de ochtend en duurt tot ongeveer 19.00. Mij lijkt het heel tof en gezellig als we op deze dag, waarop er in 11 onderdelen finales plaatsvinden, met zoveel mogelijk Phoenixkinderen op de baan zijn om te helpen. Dan zal het pas echt een topdag worden. Als jullie donderdag aanwezig willen zijn, kunnen jullie een mail sturen naar Robin. Hij coördineert de vrijwilligers. Zijn mailadres is Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Zet in de mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. de volgende dingen:

- Je voor- en achternaam

- Dat je van Phoenix bent
- Dat je op donderdag komt helpen als mandjesdrager
- Je t-shirt maat

Dan wil ik nog even kwijt dat het toernooi plaatsvindt tijdens de eerste week van de zomervakantie voor middelbare scholen, alleen de basisscholen hebben nog geen zomervakantie dan. Volgens mij zitten de meesten van jullie op de middelbare school, maar van de D 1e jaars ben ik niet helemaal zeker. Probeer hier dus rekening mee te houden als je je opgeeft.

 

Natuurlijk zijn jullie als ouders ook uitgenodigd om te komen helpen! Dan kun je je kind ook nog in actie zien. We zoeken vooral nog juryleden met een jurydiploma voor de woensdag en de donderdag. Heb je geen jurydiploma of komt een andere dag je beter uit, dan zijn we ook heel blij met je! Zie voor meer info hier. Daar vind je ook het aanmeldformulier.

Hopelijk zullen jullie er allemaal bij zijn! Als je vragen hebt kun je die aan mij (06-11179972) of Robin stellen.

Sibren
  • No comments found