Nieuws

Kalender

27 september

Clubkampioenschappen

 

Meer »

Prikbord

  • Geen berichten om weer te geven.

Geslaagde strandtraining met pupillen en junioren

Groepsfoto

Noordwijk, 5 april 2014

Afgelopen zaterdag was het weer tijd voor de jaarlijkse strandtraining. De bus was volledig vol met pupillen, junioren en trainers. Het weer leek bewolkt, maar uiteindelijk was het prachtig lenteweer. Een zeer geslaagde strandtraining!

Om 9.00 uur vertrok de bus richting Noordwijk aan Zee. Eenmaal aangekomen vertrokken alle trainingsgroepen met hun eigen trainers richting het strand. Zodra iedereen de bus uit was, begon de training. Iedereen zijn eigen weg.

Op het strand was het een mooi gezicht; overal op het strand waren groepen kinderen fanatiek bezig. De oudercommissie, die elk jaar weer een super mooie én lekkere lunch organiseert, ging ook nog even uitwaaien op het strand.

Zo fijn om zoveel ruimte te hebben! Eén grote zandbak. Niets is leuker dan dat. Voor de pupillen om spelletjes te spelen. En voor de juniorentrainers een genot om de junioren flink af te matten. Uiteindelijk was de tijd te kort. Want het was heerlijk om af en toe een actief spel te spelen en daarnaast ook ruimte te hebben om een zandkasteel te bouwen of in het water te gaan.

Als afsluiting was er de heerlijke lunch. Bolletjes met vele soorten beleg. En de één ging er met alle komkommertjes vandoor, de ander kon niet van de popcorn afblijven. Inmiddels was de zon non-stop aanwezig en kon iedereen gezellig kletsen en spelen in de duinen. Als allerlaatste, gezamenlijke afsluiting, was er rupsentikkertje. Eén grote maar gezellig chaos.

Mijn persoonlinke conclusie: De geslaagde strandtraining mag van mij volgend jaar best een paar uurtjes langer. 

  • No comments found