Nieuws

Kalender

27 september

Clubkampioenschappen

 

Meer »

Prikbord

  • Geen berichten om weer te geven.

NK Masters: het aftellen is begonnen!

Over drie weken is het dan zover: Het NK Masters op onze eigen atletiekbaan 'Maarschalkerweerd' en georganiseerd door U-Track en Phoenix. De organisatiecommissie is al een tijd aan de slag en goed op dreef. De baan ligt er goed bij, we beschikken mede door de EYOF over mooi en goed wedstrijdmateriaal. 

De inschrijving is bijna gesloten en zeker deze laatste dagen gebruiken veel masters nog om snel in te schrijven voor deze mooie wedstrijd. Inmiddels staat de teller op 350 deelnemers, maar we verwachten meer dan 400 deelnemers. Velen zullen beide dagen in actie komen. 

Vanuit onze eigen verenigingen komen in ieder geval Bernard te Boekhorst, Lars Janssen, Iris Kamp, Eric de Jonge, Carel van der Werf, Ad Buijs, Werner Andrea, Marjolein Masclee, Pascale Schure Simon van den Enden, Jeroen Moorman, Patrick Schoo en Jos Warmerdam in actie.Uiteraard zullen er ook veel begeleiders en supporters te begroeten zijn dus het zal gezellig druk worden op Maarschalkerweerd.

Maar we zijn er nog niet! Op beide dagen hebben we zo'n 75 vrijwilligers nodig die ervoor zorgen dat het een geslaagde wedstrijd wordt! Juryleden (met/zonder diploma), koeriers, cateringmedewerkers hebben we nog zeker nodig. Kom helpen en maak deel uit van deze mooie wedstrijd. Samen zorgen we er voor dat het een geweldige wedstrijd wordt voor de atleten, maar ook voor Phoenix en U-Track als verenigingen.

Heb je je nog niet aangemeld, doe dat nu!

Klik hier voor het formulier om je op te geven als vrijwilliger.!

Wil je meer weten ? Neem dan kontakt op met Karola Mulder (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of 06 131 69 375

 

  • No comments found