Nieuws

Kalender

 

 21-09

clubkampioenschappen

 

20-10

Maliebaanloop

 

26-10

Phoenix Gala

 

Meer »

Vacature Combinatiefunctionaris op korte termijn

Vacature Combinatiefunctionaris

Wegens gezondheidsproblemen heeft onze huidige combinatiefunctionaris aangegeven haar werkzaamheden per september 2014 te willen beeïndigen. Daarom zullen wij op korte termijn gesprekken inplannen. Geïnteresseerden willen wij via deze weg oproepen om uiterlijk 20 augustus middels een motivatiebrief te reageren op de functie. Motivatie en CV kunnen gestuurd worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De combinatiefunctionaris betreft een baan van 19 uur per week, waarvan 60% in dienst van de gemeente voor het aanbieden van laagdrempelige atletiek in wijken en scholen, en 40% voor Phoenix als trainerscoördinator bij de Jeugd. Er is een kans op uren-uitbreiding in de toekomst.


Functieomschrijving

Een laagdrempelig en gevarieerd structureel aanbod van atletiek binnen schooltijd, na schooltijd en in de wijk realiseren en uitvoeren. Het onderhouden van contacten met de betrokken samenwerkingspartners, bevorderen van samenwerking op uitvoerend niveau. Opstellen van een jaarlijks werkplan met activiteitenoverzicht, deelname aan diverse relevante overleggen, verslaglegging en administratie van de activiteiten.

Coördineren jaarkalender Jeugd AV Phoenix. Zorgdragen voor invulling van vacatures. Stimuleren van interne en externe trainersopleidingen. Pro-actief jeugdleden benaderen als assistent-trainer.

Functie-eisen

Minimaal een afgeronde sportopleiding op MBO 4 niveau (Sport & Bewegen), bij voorkeur een sport gerelateerde HBO opleiding (HALO). Woonachtig binnen een straal van 15 km van Utrecht. 
Affiniteit met atletiek en met kinderen en kennis van culturele verscheidenheid binnen een groep.
Ervaren in het aanspreken van kinderen op gedrag. Overwicht en coachende vaardigheden, alsmede activiteiten enthousiast, stimulerend en verantwoord kunnen uitvoeren en begeleiden. 


Zelfstandig kunnen werken, pro-actief, flexibel, en goed kunnen samenwerken met verschillende partijen. Goede communicatieve vaardigheden en snel en constructief kunnen overleggen. Praktische, planmatige en resultaatgerichte instelling. Betrouwbare, rustige, maar krachtige persoonlijkheid.

  • No comments found