Nieuws

Kalender

27 september

Clubkampioenschappen

 

Meer »

Prikbord

  • Geen berichten om weer te geven.

25 Jaar Berekuilloop

Frits Gerlach & Frank Bottenberg (foto Michel Reij)25 jaar Berekuilloop (foto Michel Reij)Geluk zit 'm vaak in hele gewone dingen, je hoeft niet ver te reizen voor mooie ervaringen... Dit is het eerste wat er bij mij opkomt als ik aan de Berekuilloop denk.

De Halve van Egmond, de Berenloop op Terschelling, de Kustmarathon of zelfs de Marathon van New York zijn allemaal prachtig en exotisch, maar soms is het gewoon heel fijn om een maandelijks ijkpunt te hebben aan de rand van je eigen stad. Een loopje waar mensen elkaar herkennen en waar leeftijd en snelheid gewoon naast elkaar lopen.

In 1989 startten Frits Gerlach en Frank Bottenberg met het organiseren van dit maandelijkse loopje en nu, 25 jaar later, doen zij dat nog steeds. De opkomst is al jaren stabiel en er heeft zich een vaste kern lopers ontwikkeld, die het mooie parcours in de Voorveldse Polder, of gewoon 'De Berekuil' waarderen, die zich trouw iedere 2e zondag van de maand melden bij de kantine van voetbalvereniging Voorwaarts.

 

Zondag 14 september vierden we het 25-jarig jubileum van dit bijzonder 'gewone loopje'. Voorzitter Wim van Teutem zette Frits en Frank in het zonnetje met een bloemetje en een mooi boek en dankte hen voor de trouwe toewijding aan dit evenement dat best eens wat meer aandacht binnen de vereniging verdient.

 

Foto's van dit evenement vind je onder 'De Beelden'.

 

 

 

 

  • No comments found