Nieuws

Kalender

27 september

Clubkampioenschappen

 

Meer »

Prikbord

  • Geen berichten om weer te geven.

Kaderuitje 13 september

kadertuitje 2014Utrecht-Zeist, 13 september 2014

 

Dertig vrijwilligers stonden met hun fiets (zonder of met fietssleutel) om 15.00 uur klaar op Maarschalkerweerd. Nadat er teams waren gemaakt, mochten zij hun fietstocht beginnen aan de hand van een viertal foto's. Daarnaast stonden er nog een paar 'bonus' locaties op de foto. Want tja, in elke atleet, jong of gepensioneerd, zit toch wel een beetje prestatiedrang...

 

De fietstocht kwam uit bij het Panbos huisje; voor velen bekend als de start van de bostraining. Hier stond verse koffie/ thee klaar met wat lekkers. Nog even wat ontspanning en energie opdoen voor een vierkamp op de zandvlakte: Een lopende A, de doorgeefbal, een teamskippy en eier gooien stond op het programma.

 

Als organisator krijg je ongetwijfeld lang niet alle details mee. Toch een paar opmerkelijke dingen waaruit bleek dat het als positief werd ervaren:

 

- Enthousiaste reacties na de fietsroute: Iedereen doet heel getrouw de opdrachten. Elk team kwam met een steen van circa 1 kg bij het panbos aan. (opdracht was een steen van exact 1 kg meenemen)

- De overtuigingskracht van Pieter Zwart die vindt dat zijn team pluspunten verdient door de exacte locaties te fotograferen. (het is gelukt, hij heeft extra punten verdiend)

- Julia die vol enthousiasme op de teamskippy zit en het voor elkaar krijgt de hele skippybal in tweeën te krijgen.

- Rebekka die de moeite neemt om na een feestavond bij de studenten in Delft, toch nog mee te doen met al deze activiteiten.

- Mayke Verweij die zo fanatiek is met eier gooien door het ei bovenhands te vangen en vervolgens een superzacht huidje eraan over te houden. Met name haar decollete.

- Rene de Zoete met 'de doorgeefbal' de wedstrijdorganisatie dusdanig in de gaten houdt; Afhankelijk van hun oplettendheid bepaalt hij de regels op te volgen of er even van af te stappen...

- Leon, Mariska, Dennis, Siem dusdanig serieus met de finale competitie bezig zijn dat de teamskippy is overgeslagen. Verzuring in de beentjes moeten we niet hebben natuurlijk. (Jij ook Leon ;-)

- De lopende A favoriet was. De dames staand in de A, de sterke mannen (en vrouwen) er begeleidend omheen. 

 

Al met al een gemeleerde groep, jong en oud. Na de vierkamp was er een afsluiting met een pastabuffet.

 

De Kaderbeker gaat naar Patricia Brienesse. Zij doet al vele jaren zonder problemen de ledenadministratie. Een stille kracht waar we onwijs blij mee zijn! Helaas was Patricia er niet bij aanwezig, maar zal zij op korte termijn de wisselbeker in ontvangst nemen.

 

Voor meer foto's klik hier.

 

 

  • No comments found