Nieuws

Kalender

27 september

Clubkampioenschappen

 

Meer »

Prikbord

  • Geen berichten om weer te geven.

Recreantenweekend in Egmond: geef je nu op!

Je kunt je weer opgeven voor ons jaarlijkse weekend in Egmond, dat dit jaar in het kader staat van 25 jaar Phoenix-recreanten! Wat we gaan doen? Egmond staat voor ontberingen en afzien, maar vooral ook voor genieten. Dat doen we met hardlopen, gezelligheid en lekker eten.

 

Hardlopen
Op zondag lopen we de halve of kwart marathon in Egmond. Het parcours loopt over het strand en daarna door de duinen. Het weer bepaalt het karakter van deze klassieker. Wordt het afzien óf genieten? Of beide? Mis het niet en schrijf je in!

 

Gezelligheid
Gezelligheid is een wezenlijk onderdeel van het weekend. Lekker kletsen, parcoursverkenning, spelletjes, of een wandeling door de natuur. Er is voor elk wat wils. Altijd al vanuit bed de zee willen zien? Dit is je kans!

 

Lekker eten
Het weekend is geheel (door onszelf) verzorgd. Van eigengemaakt gebak op zaterdagochtend, tot complete verrassingsmenu's op beide avonden. De enorme keuken van het Zeehuis nodigt uit tot culinaire hoogstandjes!

 

Inschrijven kwart of halve marathon
Schrijf jezelf in voor de loop via www.egmondhalvemarathon.nl. Schrijf je snel in! Er is een limiet.

 

Inschrijven weekend
Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en maak 55 euro over op rekening 707613663 tnv R. Bode, Utrecht. Bij 50 deelnemers krijgt iedereen dit jubileumjaar 7,50 korting, dus haal je loopmaatjes over om ook mee te gaan! Na inschrijving krijg je volledige informatie.

 

Kleine letters
We hebben 50 plekken. Phoenix-leden krijgen voorrang bij inschrijving. Je bent ingeschreven als je hebt betaald. Annuleren kan kosteloos tot en met 31 november; daarna betaal je de overnachtingskosten á 29 euro, of zoek (en vind) je iemand die jouw plek wil overnemen.

 

Vragen?
Mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., bel
06-48634660 of vraag het tijdens de training aan Rixt of Peter.

  • Limiet Egmond bijna bereikt! Uit de nieuwsbrief:

    "De startbewijzen voor de PWN Egmond Halve Marathon op zondag 11 januari zijn gewild. Op dit moment hebben ruim 13.000 lopers zich al ingeschreven voor de meest legendarische halve marathon van Nederland. De kans is dan ook groot dat de deelnemerslimiet vóór 14 december wordt bereikt. De limiet voor de halve marathon (21,1 km) is vastgesteld op 13.300 deelnemers en voor de kwart marathon (10,5 km) op 3.700 deelnemers."

    0 Like