Nieuws

Kalender

27 september

Clubkampioenschappen

 

Meer »

Prikbord

  • Geen berichten om weer te geven.

Nieuw Bestuurslid Recreanten

Afgelopen donderdag was er weer een bestuursvergadering. En dit keer zaten we er met een hele delegatie. We kunnen namelijk het goede nieuws vertellen dat er een nieuw enthousiast bestuurslid Recreanten is. Lidwien was er deze vergadering voor de laatste keer bij en heeft het stokje overgedragen aan Peter Bosman.

 

Peter Bosman is lid van Phoenix sinds juni 2005. Peter traint actief bij de recreanten en is ook één van de enthousiaste trekkers van activiteiten als het recreantenweekend "De Halve van Egmond" (samen met Rixt Bode). 

 

Peter valt wat betreft zijn bestuursfunctie met de neus in de boter. 2015 is het jubileumjaar van de recreanten. Zij bestaan dan 30 jaar! Hiervoor is een commissie aangesteld die zorg zal dragen voor een heel kalenderjaar in een feestelijk jasje. En Peter mag zich daar nu als volwaardig bestuurslid in ondersteunen. 

 

Via deze weg willen we Lidwien nogmaals van harte bedanken voor al haar inzet in de afgelopen jaren. En wensen we Peter een hartelijk welkom in het bestuur en vooral veel plezier en succes!

 

 

  • No comments found