Nieuws

Kalender

27 september

Clubkampioenschappen

 

Meer »

Prikbord

  • Geen berichten om weer te geven.

Onze nieuwste aanwinst, krachtttrainster Miou Notermans

miou notermansHallo allemaal!

 

Zoals jullie misschien al vernomen zal ik vanaf 6 januari iedere dinsdag jullie krachttrainster zijn. Ik zal me alvast kort aan jullie voorstellen zodat jullie al een beeld hebben voordat we aan de bak gaan iedere dinsdag.

 

Ik ben dus Miou Notermans, ik ben 28 jaar en al mijn hele leven actief in de sport. De laatste jaren voornamelijk in de vechtsport en de fitness/krachtsport. Daarvoor voornamelijk actief geweest in hockey. En eigenlijk pas de laatste 2 jaar in contact gekomen met atletiek via mijn opleiding. En zo ook terecht gekomen bij Atverni Nieuwegein als jeugdtrainer.

Daarnaast heb ik een eigen bedrijf, YourGoals, waar ik aan verschillende doelgroepen kracht- en conditietraining geef. Dit kan individueel, maar ook in groepsverband. En de trainingen worden in gevuld naar de behoeften en doelstellingen van de doelgroep. Hier ben ik nu 1,5 jaar full time mee bezig.

 

Verder ontwikkel ik mijzelf nog steeds op het gebied van kracht- en conditietrainer en zo heb ik ook een visie ontwikkeld op het geven van mijn trainingen. De functionaliteit van de trainingen en de persoonlijke differentiatie staan hierin centraal.

 

Graag zie ik jullie dinsdag 6 januari op de eerste training. Waar we kennis kunnen maken en ik erachter kan komen wat voor vlees ik in de kuip heb.

 

Groetjes!

Miou

  

Noot redactie: De krachttraining is iedere dinsdag op Overvecht 18:30 t/m 19:30 groep 1, 19:30 t/m 20:30 groep 2. (trainingstijden overzicht)