Nieuws

Kalender

27 september

Clubkampioenschappen

 

Meer »

Prikbord

  • Geen berichten om weer te geven.

Een nieuw jaar, nieuwe kansen

Daverdisse LesseAtletenprofiel

Op deze website, naast de knop 'Laatste nieuws' zit de knop 'Atletenprofielen'. Slechts 10 Phoeniciërs gebruiken deze knop en dat is erg jammer. Ontdek de knop, maak je profiel aan en deel jouw activiteiten met anderen! Bijkomend voordeel: aan het eind van het jaar heb je een topoverzicht van alles wat je zelf gedaan hebt. Een overzicht om trots op te zijn en boven je bed te hangen ter motivatie voor het volgende jaar (alles kan sneller, beter, leuker of anders).

 

2014

Bij het uitdraaien van die lijst geniet ik direct weer van mijn hoogtepunten van 2014: op het erepodium bij het NK indoor 3000m, voor het eerst een marathon+ afstand gelopen, met zoon Jasja naar de Transvulcania op La Palma, een spetterende Trail de la Lesse, VIP-gast bij de Dam-tot-Damloop, de Beartrail van 56km in de prachtige Voerstreek en een overwinning bij de natte en winderige Bruggenloop om er maar eens enkele te noemen. O, en dan vergeet ik nog de Matterhorn Ultraks 30km in het Zwitserse Zermatt waar ik met Koos was en die ik ter nagedachtenis aan mijn vader heb gelopen!

 

 

2015

Een jaar telt zo'n 45 bruikbare loopweekenden, m'n bucketlist is nog van hier tot Tokyo en de jaren gaan tellen.... Daarom staat mijn agenda voor 2015 al weer boordevol uitdagingen: indoor, cross, wegwedstrijden, baanwedstrijden, natuurlopen, trails en berglopen. Hoogtepunten? Dat weet je natuurlijk nooit vooraf, maar er staan er wel een aantal op de nominatie zoals de Rotterdam Marathon, de Harz-querung (DE), de Eigertrail (SU) en de Berlijn Marathon. Maar ook verschillende NK's en baanwedstrijden ter voorbereiding op mijn droomjaar 2016. Maar daarover een volgende keer!

Iedereen een gezond en succesvol 2015 gewenst!

  • No comments found