Nieuws

Kalender

27 september

Clubkampioenschappen

 

Meer »

Prikbord

  • Geen berichten om weer te geven.

Doe online aankopen en sponsor je vereniging!

SponsorKliks

Iedereen doet wel eens online aankopen. De één koopt wel eens schoenen of kleding via Zalando, de ander bestelt een boek via Bol.com.

 

Via sponsorkliks kun je de vereniging helpen door je online aankoop via sponsorkliks.com/winkels.php?club=4751 te doen. Je kunt ook doorklikken op de banner op de AV Phoenix website. Sponsorkliks leidt je naar de website waar je de online aankoop wilt doen. Deze extra handeling zorgt ervoor dat wij als vereniging commissie krijgen.

 

Hier een voorbeeldje. Stel je wilt lekker uit eten gaan en een reservering plaatsen via dinnersite.nl. Als je via sponsorkliks op deze website komt en een reservering plaatst, krijgen wij als vereniging 1 euro commissie. De extra handeling kost je hooguit een halve minuut, maar levert ons sponsorgeld op dat we weer goed kunnen gebruiken voor de vereniging. En de kans op een contributieverhoging wordt daardoor verkleind.


Ben je bang dat je vergeet de online aankoop via sponsorkliks te doen? Meld je dan aan voor de mailing van sponsorkliks via deze link. Ze doen wekelijks een mailing met diverse aanbiedingen waarmee je de vereniging kunt helpen. Steun en help ons en doe je online aankopen via sponsorkliks!

 

 

  • No comments found