Nieuws

Kalender

27 september

Clubkampioenschappen

 

Meer »

Prikbord

  • Geen berichten om weer te geven.

And the winner is.....

Vrijdag 9 januari 2015 stond bij een aantal van onze leden in de agenda omcirkeld. Ze waren namelijk genomineerd voor 1 van de 8 prestatiebekers die Phoenix rijk is. Een hele eer natuurlijk om genomineerd te zijn maar om er 1 te winnen dat is natuurlijk een uniek moment om van te dromen.

 

Bij binnenkomst bij de Run2Day kon iedereen zijn jas ophangen en kreeg je een mooi zelfgemaakt strikje of corsage (door Gerrieke) en boven kreeg iedereen (boven de 18) eerst een lekker glaasje bubbels. Rond 19.45 zag ik een aantal gespannen koppen mij kant uit kijken toen ik met mijn presentatie begon. Daarnaast ook een hoop vrolijke gezichten. Want naast bijna alle genomineerde waren er ook een hoop mensen op het gala en de nieuwjaarsborrel afgekomen die allen het slechte weer hadden getrotseerd.

 

Het beloofde een spannende avond te worden want het lag in een aantal categorieën dicht bij elkaar. Dit jaar werd er namelijk voor het eerst in de historie ook een publieksstem uitgebracht en dat maakte het spannend. De presentatie was zo opgebouwd dat we met de spannendste categorie afsloten waarbij het verschil slechts 1 stem betrof. Ik vond het zelf enorm leuk om te zien dat vele van jullie de moeite hadden genomen om even het formulier in te vullen om te stemmen, 74 in het totaal, super!!

 

Hopelijk motiveerde dit evenement iedereen om komend seizoen weer het beste uit zich zelf te halen. Bedankt voor een ieders aanwezigheid en dan zie ik jullie graag volgend jaar weer op het gala ;)

 

Foto’s gemaakt door Nida: foto's

 

 

De winnaars:

 

Senioren

Vrouwen senioren:Marijke de Visser

Mannen senioren: Leon Graumans

Vrouwen masters: Pascale Schure

Mannen masters: Lars Janssen

Aanmoedigingsbeker senioren: Lisa de Ruiter

 

Junioren

Meisjes: Meisjes B estafette ploeg (Fieke Witte, Jinke vd Sluis, Nida Huijben en Yara v Dee)

Jongens. Luc Orbons

Aanmoedigingsbeker junioren: Femke Brouwer

 

 

  • No comments found